#kékek vb-blog Egyiptomból

Vissza
#kékek  vb-blog Egyiptomból

Január 15-én megkezdődik az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság. Klubunk magyar válogatott játékosai bloggal jelentkeznek a helyszínről. Pénteken Mikler Roland ad helyzetjelentést.

A magyar férfi kézilabda-válogatott is résztvevője az egyiptomi világbajnokságnak. Klubunkból négyen, Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós került be a keretbe.

Szeretnénk különlegessé tenni a vb-t, ezért honlapunkon szurkolóink exkluzív tartalmakat olvashatnak majd, hiszen a négy játékos bloggal jelentkezik a helyszínről.

A pénteki premieren Mikler Roland meséli el az első napokat, illetve ad helyzetjelentést a válogatottról. Ezen az estén (20.30, élő: M4 Sport) már meccs vár ránk, az első csoporttalálkozónkon a Zöld-foki szigetek nemzeti csapata lesz majd az ellenfelünk.

Ha minden ideálisan alakul, akkor szombaton az esti órákban – a pontos időpontról mindenkit tájékoztatunk  – klubunk Instagram-oldalán Mikler Rolanddal élőben beszélgetünk majd, értékeljük az első meccset. Természetesen a szurkolók is kérdezhetnek, ezekre is válaszol majd Roli.

Vasárnap pedig következik a Vb-blog második része, ekkor Rosta Miklós mesél majd a legfrissebb egyiptomi élményekről.

Közzétéve: 2021.01.13.

TOVÁBBI HÍREK

2021
01/14
#kékek vb-blog - Ilyen a napunk (Mikler Roland, 1. rész)

Jön az első rész a #kékek vb-blogban. Csapatunk magyar válogatott kapusa, Mikler Roland ad helyzetjelentést Egyiptomból, meséli el az első napokat.

2021
01/15
Szegedi gólok a világbajnokságon (2. nap)

Szerdán megkezdődött az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság. A második napon öt MOL-PICK SZEGED-játékos is pályára lépett.

AZ ÖSSZES HÍR