#kékek vb-blog Egyiptomból

Vissza
#kékek  vb-blog Egyiptomból

Január 15-én megkezdődik az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság. Klubunk magyar válogatott játékosai bloggal jelentkeznek a helyszínről. Pénteken Mikler Roland ad helyzetjelentést.

A magyar férfi kézilabda-válogatott is résztvevője az egyiptomi világbajnokságnak. Klubunkból négyen, Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós került be a keretbe.

Szeretnénk különlegessé tenni a vb-t, ezért honlapunkon szurkolóink exkluzív tartalmakat olvashatnak majd, hiszen a négy játékos bloggal jelentkezik a helyszínről.

A pénteki premieren Mikler Roland meséli el az első napokat, illetve ad helyzetjelentést a válogatottról. Ezen az estén (20.30, élő: M4 Sport) már meccs vár ránk, az első csoporttalálkozónkon a Zöld-foki szigetek nemzeti csapata lesz majd az ellenfelünk.

Ha minden ideálisan alakul, akkor szombaton az esti órákban – a pontos időpontról mindenkit tájékoztatunk  – klubunk Instagram-oldalán Mikler Rolanddal élőben beszélgetünk majd, értékeljük az első meccset. Természetesen a szurkolók is kérdezhetnek, ezekre is válaszol majd Roli.

Vasárnap pedig következik a Vb-blog második része, ekkor Rosta Miklós mesél majd a legfrissebb egyiptomi élményekről.

Közzétéve: 2021.01.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR