Javítani, kiharcolni a továbbjutást

Vissza
Javítani, kiharcolni a továbbjutást

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 16 órakor az újszegedi sportcsarnokban a svéd IFK Kristianstad együttesét fogadja az EHF-kupa C csoportjában. Mindenképpen nyernünk kell, akkor biztos ott leszünk a legjobb nyolc között.

Kedden már két edzés szerepelt a programban. Persze nem vetette szét a boldogság az öltözőt, hiszen csapatunk nem várt vereséget (31–23) szenvedett a HBC Nantes otthonában, így elveszítettük veretlenségünket az EHF-kupa C csoportjában. Most mindenki számol. Egy biztos: szombaton nyernünk kell itthon, és akkor nem kell semmire, senkire figyelnünk, 10 ponttal biztos továbbjutók lennénk.

Csoportelsők akkor lehetünk, ha a Nantes szombaton 18 órakor kikapna vagy döntetlent játszana a Presov otthonában. Egy esetleges döntetlennel is ott lennénk a legjobb nyolcban, és várhatnánk a jövő heti keddi (április 1.) sorsolást. 

Csak akkor kellene számolnunk, ha kikapnánk, hiszen csak a legjobb három második jut tovább. A Füchse Berlin megnyerte a csoportját, így a német együttes már biztos résztvevője a Final Fournak, amelynek Berlin lesz a házigazdája. Ha számolgatni kell, akkor azt hagyjuk inkább a meccs végére, mert mindenki egyet akar: begyűjteni az ötödik sikert a csoportban.

A szombati meccsünket ciprusi játékvezetők vezetik, az IFK Kristianstad 20 fős küldöttsége péntek délben száll le Budapesten, majd kora este a sportcsarnokban tréningezik.

A jegyinfókat a csapat honlapján már megtalálják a drukkerek.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/12
Péntek esti gólzápor

Második edzőmeccsünket is megnyertük a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lejátszott találkozón 38-27-re nyertünk a Gyöngyös ellen.

2022
08/12
A 100. #kékek adás

Ma 19.30-kor a Sport1 TV-n következik klubtévénk, a #kékek 100. adása.

AZ ÖSSZES HÍR