Mikler Roland jubilált, Rea Barnabás premier-gólja

Vissza
Mikler Roland jubilált, Rea Barnabás premier-gólja

Szerda este 47-27-re nyertünk az Eger ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Mikler Roland 125. alkalommal lépett pályára #kékek mezben, Rea Barnabás pedig megszerezte az első NB I-es góljait.

Jó volt ismét pályán látni a #kékeket, és végre kicsit izgulni, szurkolni. 68 nap "böjt" után ismét hazai pályán szerepelhettünk, és gólgazdag meccsen 47-27-re nyertünk az Eger ellen.

Bogi, a Gólgép

A meccs legeredményesebb játékosa Bogdan Radivojevics volt, szerb szélsőnk 12 gólig jutott. Ebben a szezonban Bogi a gólvágónk, eddig 33 találatot jegyzett. A szerdai meccsen ő is csatlakozott a százasok táborához, immár 103 gólnál jár MOL-PICK SZEGED-mezben. Stanislav Kaspárek is elemében volt, jobbátlövőnk nyolcszor vette be az egri kaput, idén 25 gólnál jár, összesen pedig 143-nál, így közelít a bűvös 150-eshez. Borut Mackovsek eddigi leggólgazdagabb meccsén van túl nálunk. Szlovén játékosunk balszélsőként is villogott, de a második félidőben eleresztett balátlövőből is egy pár bombát, Borut végül 7 góllal zárta a meccset. Rea Barnabás számára is emlékezetes marad a második NB I-es meccse, hiszen megszerezte élete első NB I-es találatát, majd ezután még egyszer betalált.

Bombázó

A jelenlegi keretből a házi góllistán Bodó Richárd a legeredményesebb játékosunk, a Bombázó 360 "bombát" süllyesztett el. Jonas Källman 352-vel a második, míg Dean Bombac 347-tel a harmadik.

Mikler Roli: 125!

Mikler Roland szép jubileumot tartott az egriek elleni bajnokin. Válogatott kapusunk 125. alkalommal húzta fel magára a szegedi mezt. Nála csak a kapitány, Jonas Källman szerepelt többször, svéd játékosunk 143 meccset játszott eddig az NB I-ben. Bodó Richárd a szombati Budakalász elleni idegenbeli meccsen ünnepelhet, Ricsinek ez lehet a 100. NB I-es bajnokija. Szerdán este is volt újoncavatás, a fiatal Nagy Tibor kapus élete első találkozóján állhatott be, amit védésekkel hálált meg.

Budakalászra megyünk

Az egriek elleni találkozó volt a 2020-2021-es idény ötödik hazai bajnokija, és ez volt az ötödik győzelmünk. Legközelebb szombaton 17 órakor a Budakalász otthonában szerepelünk, a meccset a hazai klub élőben adja majd. Újból hazai pályán jövő csütörtökön (november 26.) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában játszunk, a norvég Elverum együttesét fogadjuk (élő: Sport1 TV). Eldőlt az is, hogy jövő szombati Csurgói KK elleni hazai bajnokinkat (kezdés: 19 óra) az M4 Sport élőben adja!

#kékek pénteken

Pénteken pedig a Sport TV-n jön a #kékek újabb adása, amelyben főszerepet kap a szerdai egriek elleni meccs sok-sok interjúval.

Összefoglaló és interjúk az Eger elleni hazai bajnokiról

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

 

Közzétéve: 2020.11.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR