Élőben adjuk YouTube-csatornánkon az Eger elleni meccset

Vissza
Élőben adjuk YouTube-csatornánkon az Eger elleni meccset

Szerdán 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában az Eger csapatát fogadjuk. Az EN-INVEST-HOLDING Zrt. jóvoltából klubunk YouTube-csatornáján élőben adjuk a meccset.

68 nap. Ennyi idő után játszunk ismét hazai pályán. Szerdán 18 órakor érkezik az Eger, a Heves megyei alakulat ellen csatázunk a K&H férfi kézilabda ligában. A bajnoki zárt kapus lesz, azonban a #handballfamily nem marad le semmiről, az EN-INVEST-HOLDING Zrt. támogatásával élőben adjuk a találkozót klubunk YouTube-csatornáján.

A közvetítés 17.30-kor kezdődik, így érdemes lesz sállal a nyakban, #kékek mezben már a képernyő, a telefon vagy éppen a számítógép elé ülni. A felvezetésben megszólal majd Juan Carlos Pastor vezetőedző, az Eger szakmai igazgatója, a Pick egykori játékosa, Szabó Péter. A meccs szakkommentátora Kárpáti Krisztián, a PICK Kézilabda Akadémia szakmai vezetője lesz.

Stábunk már nagyon készül, bízunk benne, hogy látványos szegedi gólokban sem lesz hiány, és ha nem is lelátón, de végre együtt szurkolhatunk a kedvenceknek.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.11.17.

TOVÁBBI HÍREK

2020
12/04
Idegenbeli premier az újonc ellen

Vasárnap 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában idegenben, az újonc Veszprémi KKFT otthonában lépünk pályára. A meccset a hazai klub élőben adja majd.

2020
12/03
Nem sikerült legyőzni a Flensburgot

Hiába küzdöttünk, hajtottunk, 11-10-es félidő után 26-24-es vereséget szenvedtünk az EHF Bajnokok Ligájában, az SG Flensburg-Handewitt otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR