Jegyértékesítés a Vardar elleni BL-meccsre

Vissza
Jegyértékesítés a Vardar elleni BL-meccsre

Október 1-én (csütörtök) 18.45-kor az északmacedón Vardar Szkopjét fogadjuk a Bajnokok Ligájában. Jegyértékesítési információk.

Október 1-én (csütörtök) első hazai meccsünket vívjuk a 2020-2021-es szezonban a Bajnokok Ligájában. A Vardar Szkopje elleni meccsre 972 szegedi szurkoló tud jegyet vásárolni.

A mérkőzésre kizárólag azok tudnak belépőt vásárolni, akik a 2019-2020-as szezonban érvényes bérlettel rendelkeztek.

A különleges helyzet különleges megoldásokat igényel, így sajnos mind a jegyértékesítés, mind pedig a mérkőzés megrendezése során különleges előírásoknak kell megfelelnünk, melyek kapcsán kérjük minden szurkolónk megértését, valamint betartásuk kapcsán az együttműködéseteket.


Árusítás

A jegyek megvásárlására szeptember 28-án (hétfő) és szeptember 29-én (kedd), 16.30-tól 19.00 óráig van lehetőség a Pick Kézilabda Zrt. központi irodájában (6720 Szeged, Deák Ferenc utca 28-30.). A jegyvásárlás elengedhetetlen feltétele a 2019-2020-as szezonra érvényes bérlet, így azt a vásárláshoz mindenképpen hozzátok magatokkal. Ennek hiányában sajnos nem áll módunkban jegyet értékesíteni. Más nevében csak hivatalos meghatalmazással adunk ki belépőt, de ez esetben is el kell hozni a bérletkártyát!

Amennyiben marad szabad jegy a keddi jegyértékesítés után, akkor szerdán 16.30 és 19.00 óra között teljes áron bárki megvásárolhatja a belépőt – erről természetesen kedden este tájékoztatjuk a szurkolókat. A meccs előtt a helyszínen nem lesz árusítás!

A vásárlás során az épületben egyszerre maximum 5, míg az irodában maximum 2 vásárló tartózkodhat.

Arcmaszk használata kötelező, kérjük a sorban egymástól a másfél méteres távolságot betartani. Érkezési sorrendben történik a vásárlás, ha elfogy az 900 jegy, a jegyárusítás véget ér.

Jegyárak:

Jegy vásárlására a G, H, I, J, K, L szektorokba lesz lehetőség. A mérkőzésre tavalyi bérleteseink kedvezményes áron válthatják meg a belépőiket:

G, H, I, J szektorok: 2019-2020 bérleteseknek: 9990 helyett 7990 forint. (Teljes ár: 9990 forint)

K, L szektorok: 2019-2020-as bérleteseknek: 7990 forint helyett 6400 forint (Teljes ár: 7990 forint)


Beléptetés és mérkőzés

A járványügyi szabályoknak megfelelően a jegy mellé minden szurkolónk kap egy egészségügyi szempontból fontos tünetmentességi-nyilatkozatot, melyet a mérkőzésnapon kitöltve kell hozni. Kérjük, hogy ezt a nyilatkozatot semmiképpen ne hagyjátok majd otthon, ennek hiányában ugyanis nem tudunk senkit beengedni. A belépéskor lázmérésére is sor kerül, 37,5 Celsius fok feletti testhőmérséklet esetén nem lehet bejönni. A sportcsarnokba lépéstől a meccs végéig kötelező az orrot és a szájat is takaró arcmaszk használata,  és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata is kötelező.

Kérjük, mindenki a jegyen feltüntetett helyre üljön, így lehet csak betartani az előírt távolságot. A biztonsági személyzet minden olyan szurkolót figyelmeztet, akik ezt, vagy bármely más egészségügyi előírást nem tart be. A második figyelmeztetés után el kell hagyni a létesítmény területét.

A szünetben csak indokolt esetben hagyjátok el az ülőhelyeteket. Arra kérünk mindenkit, hogy időben, legalább egy órával a kezdés előtt érkezzen, belépésre az első félidő végéig van lehetőség!

Klubunk fenntartja a jogot, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel zárt kapussá teszi a mérkőzést. Amennyiben ez megtörténik, úgy a megváltott jegyek árát visszatérítjük.

Hajrá #kékek, csak előre!

Közzétéve: 2020.09.25.

TOVÁBBI HÍREK

2020
10/28
Klubunk közleménye a breszti események kapcsán // Statement relating to the events in Brest

A Breszt elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után a hétfői koronavírus-tesztelés három játékosunknál mutatott pozitív eredményt. // English version below

2020
10/27
Elhalasztják a Flensburg elleni BL-meccsünket

Az EHF hivatalosan is értesítette klubunkat, hogy elhalasztja az október 29-re kiírt, a német SG Flensburg-Handewitt elleni hazai Bajnokok Ligája-meccsünket, amelyet későbbi időpontban játszunk le.

AZ ÖSSZES HÍR