Tiszteletbeli MOL-PICK SZEGED-játékossá fogadtuk Erzsit és Szabit

Vissza
Tiszteletbeli MOL-PICK SZEGED-játékossá fogadtuk Erzsit és Szabit

A napokban tiszteletbeli MOL PICK SZEGED játékossá fogadtunk két kerekesszékes-válogatott kézilabdázót, Szilágyi Erzsébetet és Fekete Szabolcsot.

Nyílt edzést hirdetett meg a Szegedi Kerekesszékes Kézilabda Sportegyesület, amelyen, népszerűsítve a sportágat klubunk is képviseltette magát. Meglepetéssel készültünk, hiszen Csongrád-Csanád megyében két válogatott játékos is meghatározó szerepet tölt be a magyar nemzeti együttesben, amelynek kapusedzője az első bajnokcsapatunk kapitánya, Fekete Róbert. A magyar nemzeti együttes az elmúlt Európa-bajnokságon bronzérmes lett!

A tréning elején összehívtuk a játékosokat, a hozzátartozókat, és előbb Mezei Richárd, majd a válogatott szövetségi kapitánya, Takács Gabriella adott át egy-egy számozott, feliratozott mezt Szilágyi Erzsébetnek és Fekete Szabolcsnak. Ezzel mindkét játékos hivatalosan is csatlakozott a #handballfamily-hez, tiszteletbeli csapattaggá fogadtuk őket. Szabi ezer szállal kötődik hozzánk, hiszen kisgyerek kora óta ott van a lelátón, és az értünk való rajongása azóta is tart.

Egy nagyszerű eseményen lehettünk ott, jó volt látni, hogy Fekete Róbert vezetésével milyen remek kis csapat kezd kialakulni, amelyhez erőt és kitartást kívánunk, és neki is azt üzenjük: "Csak előre!"

Cikk: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.09.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR