Tatai Péter nantes-i élményei

Vissza
Tatai Péter nantes-i élményei

Csapatunk vasárnap 17 órakor Franciaországban, a HBC Nantes ellen csatázik a férfi kézilabda EHF-kupában. A C csoport rangadóján a tét a csoport elsőség. Tatai Péter, a Pick Szeged válogatott kapusa két évet játszott Franciaországban, vele beszélgettünk.

- Milyen emlékeid vannak Nantesról?

- Ha jól emlékszem az első évben nyertünk, utána viszont kikaptunk a Dunkerque csapatával. Már akkor is jó csapatuk volt, és ez most is igaz, remek játékosokat szerződtettek, a spanyol légiósok meghatározó szerepet töltenek be.

- Milyen a hangulat egy nantes-i meccsen?

- Azért közel sem olyan, mint Szegeden. Itt mindenki szépen nézi a meccset, attól nem kell tartanunk, hogy extázisba esnek a szurkolók. Nagyon furcsa volt nekem megszokni, hogy fúvósok végig zenéltek a meccsen, olyan volt, mintha koncerten védtem volna. Itt is erre lehet számítani, hiszen ez megszokott Franciaországban, hogy „rezesek” fújják a hangszert.

- Nyerünk?

- Nehéz meccs lesz, otthon mindenkire veszélyes a Nantes. Azonban remek formában vagyunk, erre lehet építenünk, ebből kell erőt merítenünk. Felkészültünk a riválisunkból, tudjuk, hogy mi az erősségük, mire kell odafigyelnünk. Fontos lesz, hogy minél kevesebbet hibázzunk, megbecsüljük a labdát. Szegeden is jól kezdtünk, ez most is jó lenne, mert egy jó kezdés az egész meccset meghatározhatja.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR