Itthon fogadjuk a Budakalászt

Vissza
Itthon fogadjuk a Budakalászt

Szombaton 18 órakor zárt kapuk előtt a Budakalász együttesét fogadjuk a K&H férfi kézilabdaligában. A meccset klubunk YouTube-csatornáján élőben közvetítjük.

Remek rajtot vettünk a K&H férfi kézilabda ligában. Szerdán este tévés meccsen 39-22-re győztünk az Orosháza vendégeként. Csütörtök délután már edzésen vett részt a keret, amelyből továbbra is hiányzik Luka Stepancic, Mario Sostaric és Stefán Sigurmannsson, ők sérültek. Szerencsére a többiek rendben vannak, így Pastor mester rendelkezésére állnak.

Szombaton következik a második fellépésünk az NB I-ben, zárt kapuk előtt a Budakalászt fogadjuk. Klubunk YouTube-csatornája élőben adja a 18 órakor kezdődő meccset. A vendégek is túl vannak már egy bajnokin, a múlt héten a Veszprém otthonában 35-24-es vereséget szenvedtek. A nyáron új edző érkezett a kispadra, méghozzá a Füred volt trénere, Csoknyai István. Évekkel ezelőtt több egykori szegedi játékos is a keretükben volt, mára egyetlen maradt, méghozzá a szélső Nagy Norbert. A kispadon viszont továbbra is ott van Bendó Csaba, ő a Kalász masszőre.

-        Jó újból játszani, élveztem minden pillanatát az orosházi meccsnek, nagyon hiányzott ez a meccshelyzet már. Egészen más élesben játszani, mint az edzőmeccseken. Úgy gondolom, hogy voltak nagyon jó időszakaink, ezt kell egyre hosszabbá tenni. Nekünk minden bajnoki jól jön, kiváló alkalom arra, hogy még előrébb lépjünk, fejlődjünk. Senkit nem veszünk félvállról, így a Budakalászt sem, komolyan készülünk ellenük – nyilatkozta Rosta Miklós, aki 2 gólt szerzett meccsen.

Az Orosháza elleni meccsen mutatkozott be a PICK SZEGED Akadémia játékosa, Rea Barnabás. Az utánpótlás-válogatott kézilabdás számára hatalmas élmény volt bemutatkozni.

- Hatalmas motivációt kaptam azzal, hogy életem első NB I-es meccsén léphettem pályára. Rengetegen írtak nekem, gratuláltak, jó volt látni, hogy milyen sokan követik figyelemmel a pályafutásomat. De ez már a múlt, tudom, hogy rengeteget kell még dolgoznom azért, hogy még jobb játékossá váljak – nyilatkozta Rea Barnabás.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.09.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR