Salut Nantes! Megérkeztünk Franciaországba!

Vissza
Salut Nantes! Megérkeztünk Franciaországba!

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerencsésen megérkezett Franciaországba, Nantesba. Vasárnap 17 órakor az EHF-kupa C csoportjában csatázunk a gall együttessel. A meccset a Digi Sport2 közvetíti.

Napsütésben indultunk, jeges fogadtatásban volt részünk. Magyarországon remek időben startoltunk, az egykori Ferihegy 1 mellől, ez nem elírás, hiszen egy 30 fős különgéppel repültünk Franciaországba. Nantesban viszont előbb az eső, majd a jég esett, 11 fokot mutatott a hőmérő.

Furcsa volt, hogy csak Mi, azaz a Pick Szeged utazott a gépen és a négyfős magyar személyzet. Volt azért izgalom, mert néha hullámvasutazott a repülő, de a lényeg: kényelmesen megérkeztünk.

13.30 körül pedig már a szálláson volt a csapat. Gyors ebéd, majd pihenő következett. 17 órától edzünk a meccshelyszínen, a HBC Nantes átengedte az edzésidőpontját, ezért lesz hamarabb a foglalkozásunk. Csak Parrondo sérült, a többiek rendben. 16 szegedi drukker lesz majd a lelátón, így lesz szurkolótáborunk. 

A keretünk a következő: Mikler, Tatai, Laszica, Gidai, Ancsin., Balogh, Mindegía, Larholm, Zubai, Vranjes, Ilyés, Prce, Czina, Blazevic, Vadkerti, Källman.

A meccset a Digi Sport2 élőben közvetíti, a delmagyar.hu online tudósításban számol be.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR