Új idény, új adidas mezben a csapat

Vissza
Új idény, új adidas mezben a csapat

Ma közösségi felületeinken egy videóban hivatalosan is bemutattuk a 2020-2021-es idényben használt új adidas mezünket.

Klubunk színe a kék. Nem véletlenül emlegetnek bennünket a világ számos pontján úgy, hogy #kékek.
Ma hivatalosan – lent található videóban megtekinthető – is bemutattuk a 2020-2021-es szezonban használt első számú mezünket. A sötétebb árnyalat a jelent testesíti meg, a világosabb kék a múltunkat, hiszen a hetvenes és nyolcvanas években szereplő csapataink hasonlóban léptek hétről hétre pályára.
A támogatóink mellett több felirat is díszíti a felszerelésünket: megtalálható a csakelőre és a #kékek. A mez nyakán büszkén díszeleg a MOL-PICK SZEGED 1961. Nevünk és alapítási évünk.

Biztos sokaknak feltűnik majd egy új logo, Handball Family közösségünk új jelképe. A Handball Family branddel szurkolóink a továbbiakban sok helyen találkozhatnak majd. A márka egyben testesíti meg otthonunkat, valamint közösségünket, Szegedet és a kézilabda családot.

Az új mez avatására sem kell sokat várni, hiszen augusztus 12-én (szerda) 17 órakor a Dabas ellen már ebben vívunk hazai pályán – zártkapus– edzőmeccset.

Az új mez hamarosan kapható lesz klubunk webshopjában.

Közzétéve: 2020.08.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR