Ginál János 27 éve rajong csapatunkért

Vissza
Ginál János 27 éve rajong csapatunkért

Ginál János 1993-ban szeretett bele csapatunkba. Azóta követ bennünket, sok-sok külföldi meccsen is szurkolt nekünk.

- 1993-ban olvastam egy felhívást, amelyet Érdi Zsoltiék tettek ki: külföldi Pick Szeged-meccsre lehet menni. Jelentkeztem! Nagyon tetszett minden, azonban hatalmas volt a korkülönbség a legtöbbünk között, így úgy döntöttem, én az idősebb korosztálynak kezdek majd el szurkolói túrákat szervezni. Ez annyira bejött, hogy még napjainkig is tart, az elmúlt idényben ott voltunk Zágrábban, Celjében is – kezdte a beszélgetést törzsszurkolónk, Ginál János.

A 27 év alatt számos országban jártak a kék hívek, voltak köztük emlékezetes túrák is.

- 1996-ban Sisakban voltunk együtt először. De a legemlékezetesebb a norvég sanderfjordi utunk volt. 2200 kilométert kellett legyűrnünk. Nem volt kis út, közel 70-en voltunk. Szerencsére minden rendben volt, a norvégok nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Éppen a napokban rendeztem a dolgaimat otthon, és megtaláltam az ülésrendeket. Az összes megvan. Merre jártunk még? Svédországban Alingsasban, Spanyolországban Bidasoában is voltunk, de Németországban, Lemgóba is szerveztünk szurkolói utakat. Bejártuk Európát.

Ginál János duplán is kötődött hozzánk. Nagy szurkolónk mind a napig, de sokáig dolgozott a Pick Zrt. munkatársaként is.

- 1993-ban nyitottuk meg a horgosi úti boltunkat, annak voltam az üzletvezetője. Volt olyan túránk, ahova vittünk magunkkal a Pick termékeit, a meccs előtt a csarnokban termékbemutatót, kóstolót tartottunk. Szerencsére a társaságunk nagy része továbbra is nagy szurkoló, így amikor csak tudunk, megyünk, és buzdítjuk a fiúkat, mert nagyon szeretjük a csapatot – zárta a beszélgetést Ginál János.

Cikk: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.07.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR