Rosta Miklós a világ második legjobb fiatal beállósa

Vissza
Rosta Miklós a világ második legjobb fiatal beállósa

Az ezüstérmet szerezte meg a handball-planet.com kézilabda szakportál szavazásán csapatunk játékosa, Rosta Miklós, így a világ második legjobb fiatal beállósa lett.

Nagy és komoly csata volt. Csapatunk játékosa, Rosta Miklós is bekerült a handball-planet.com kézilabda szakportál válogatásába, ahol a szurkolók posztok szerint a világ legjobb fiatal játékosaira szavazhattak. Miki és a portugál Lius Frade (Sporting) között alakult ki nem mindennapi küzdelem a voksokért. Volt, amikor fiatal beállósunk vezetett, volt olyan, amikor a luzitán játékos vette át a vezetést, így az utolsó pillanatig kiélezett küzdelem folyt. Végül Frade nyert nagyon kevéssel, hiszen 114 szavazattal előzte meg játékosunkat.

- Ez egy játék volt, de büszke vagyok arra, hogy egyáltalán ott lehettem ezen a megmérettetésen, és nagy dolog, hogy képviselhettem a klubomat. Köszönöm a 3208 szavazatot, a #kékek táborának támogatása erőt ad a folytatáshoz, amit már nagyon várok - nyilatkozta Rosta Miklós.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.06.26.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

2020
07/02
Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Csapatunk játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten esett át. Spanyol játékosunk szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

AZ ÖSSZES HÍR