Rosta Miklós a világ második legjobb fiatal beállósa

Vissza
Rosta Miklós a világ második legjobb fiatal beállósa

Az ezüstérmet szerezte meg a handball-planet.com kézilabda szakportál szavazásán csapatunk játékosa, Rosta Miklós, így a világ második legjobb fiatal beállósa lett.

Nagy és komoly csata volt. Csapatunk játékosa, Rosta Miklós is bekerült a handball-planet.com kézilabda szakportál válogatásába, ahol a szurkolók posztok szerint a világ legjobb fiatal játékosaira szavazhattak. Miki és a portugál Lius Frade (Sporting) között alakult ki nem mindennapi küzdelem a voksokért. Volt, amikor fiatal beállósunk vezetett, volt olyan, amikor a luzitán játékos vette át a vezetést, így az utolsó pillanatig kiélezett küzdelem folyt. Végül Frade nyert nagyon kevéssel, hiszen 114 szavazattal előzte meg játékosunkat.

- Ez egy játék volt, de büszke vagyok arra, hogy egyáltalán ott lehettem ezen a megmérettetésen, és nagy dolog, hogy képviselhettem a klubomat. Köszönöm a 3208 szavazatot, a #kékek táborának támogatása erőt ad a folytatáshoz, amit már nagyon várok - nyilatkozta Rosta Miklós.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.06.26.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR