Remek hangulat az I. Pick Páros Openen

Vissza
Remek hangulat az I. Pick Páros Openen

Klubunk szombaton délelőtt az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban első alkalommal rendezte meg a Pick Páros Open tenisztornát. Támogatóink közül kilenc pár nevezett a viadalra. A végső győzelmet az OTP színeiben induló Vizin Renáta Janka, Sáfrán Zoltán

Remekül sikerült az első alkalommal megrendezett Pick Páros Open tenisztorna. A viadalra a támogatóink közül kilenc páros nevezett. Az újszegedi Gellért Szabadidőközpont sok csatát megélt fedett salakos teniszpályáján három hármas csoportban csatáztak egymással a párosok.

A Borg-csoportból a Nagy Pál, Faragó Balázs duó jutott tovább, mindkét meccsüket megnyerték, előbb a dr. Szűcs Ernő Péter, Fazekas Csaba párost verték meg, majd a Háló Pál, Gusztos Gábor duót. A csoporton belüli második hely a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnökének, Szűcs Ernő Péteréknek jutott.

A McEnroe csoportból a Mag István, Süli Róbert páros veretlenül jutott tovább, itt a második hely a Gáti István, Kardos László duónak jutott, megelőzve a Kővári Árpád, Szeri István párost.

A legkeményebb küzdelem a Taróczy-csoportban alakult ki. A remekül játszó Vizin Renáta Janka, Sáfrán Zoltán páros végül első lett, megelőzve a Balázs András, Nagygyörgy Zoltán és Kuti Zoltán, Izbéki Sándor párost.

A hármas döntőben az OTP színeiben induló Vizin, Sáfrán duó mindkét meccsét biztosan nyerte, így veretlenül tornagyőztes lett. A Mag, Süli duó nagy csatában nyert a Nagy, Faragó páros ellen, így az ezüstérem az előbbi párosé lett.

A díjakat dr. Szűcs Ernő Péter adta át: a remek hangulatú I. Pick Páros Open folytatása szeptemberben biztosan következik.

A Pick Páros Open végeredménye: 1. Vizin Renáta Janka, Sáfrán Zoltán (OTP), 2. Mag István, Süli Róbert (OTP, Délmagyarország), 3. Nagy Pál, Faragó Balázs (Pick Szeged).

Közzétéve: 2014.03.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR