Mennyire ismered a #kékek történetét kvízjáték 3. forduló

Vissza
Mennyire ismered a #kékek történetét kvízjáték  3. forduló

Kvízjátékunk utolsó fordulója következik. A Mennyire ismered a #kékek történetét? kvízjátékunk záró körében is értékes ajándékot sorsolunk ki a résztvevők között.

Kvízjátékunk utolsó fordulója következik. A Mennyire ismered a #kékek történetét? kvízjátékunk záró körében is értékes ajándékot sorsolunk ki a résztvevők között.

Elérkeztünk az utolsó fordulóhoz játékunkban, melyben három héten keresztül arra voltunk kíváncsiak, mennyire ismeritek klubunk történelmét. Ebben a körben a jelenlegi keret játssza a főszerepet, olyan kérdéseket tettünk fel, amelyek leginkább jelenlegi játékosainkhoz kötődik.

Szponzoraink, a PC-Trade Systems, a Tippmix, az OTP Bank Nyrt., a Pick Szeged Zrt. és a Lexus Szeged jóvoltából minden héten négy ajándékot sorsolunk ki. A fődíj egy Samsung Galaxy Tab táblagép, amelyet a harmadik forduló után sorsolunk ki azok között, akik minden héten részt vettek a játékban. A főnyeremény május 25-én kerül kisorsolásra.

Játékszabályzat: itt

A harmadik fordulóban 05.20-án (szerda) éjfélig várjuk a válaszokat.

Jöjjön tehát a harmadik felvonás: Mennyire ismered a #kékek történetét 3. kvíz

 

Közzétéve: 2020.05.17.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/04
Kárpáti Krisztián ismerkedik, szervez és tervez

Kárpáti Krisztián, a Pick Kézilabda Akadémia vezetője lassan egy hete munkába állt. A szakember ismerkedik a csapatokkal, a játékosokkal, és szervezi az akadémiai képzést.

2020
06/03
Lékó Péter rajongása 16 éve kezdődött a #kékek iránt

A szegedi Lékó Péter a világ egyik legismertebb sakkozója. A nemzetközi nagymester 2004-ben járt először a meccsünkön, és azóta hatalmas szurkolónkká vált.

AZ ÖSSZES HÍR