Dejan Bombac: Pick Szeged

Vissza
Dejan Bombac: Pick Szeged

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a nyártól 2 éves szerződést kötött Dejan Bombaccal. A szlovén válogatott irányító jelenleg a francia Pays d’Aix Université Club Handball játékosa, előtte a fehérorosz Dinamo Minszk együttesét erősítette.

– Újabb válogatott játékossal sikerült megegyeznünk, Dejan Bombaccal kétéves megállapodást kötöttünk. Az irányító hét évet játszott a szlovén Koper együttesében, a szezon elején igazolt a fehérorosz Dinamo Minszk csapatába. Mivel a Minszk megszűnt, így március elején szerződött Franciaországba. Mindenképpen nagy erősítés lesz a 24 éves játékos, Niko Mindegíával remekül kiegészítik majd egymást, több BL-csapat elől sikerült őt megszereznünk – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

Dejan Bombac 1989. április 4-én született. 188 centiméter magas, évek óta tagja a szlovén válogatottnak. Eddig egy meccset játszott a francia bajnokságban, éppen a Danijel Andjelkovicsot is a soraiban tudó Toulouse ellenárom gólt szerzett. Bombac a családjával érkezik Szegedre, egy gyönyörű kislány, Emma – tavaly szeptemberben született – édesapja. Bombac éveket játszott Koperben több egykori szegedi játékossal is, Laluska Balázzsal, Krivokapics Miloraddal és Vladimir Oszmajiccsal. Luka Zvizej után – akit az elmúlt 50 év legjobb szegedi balszélsőjének választották meg – a második szlovén légiósa lesz a kétszeres magyar bajnok Pick Szegednek.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.03.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR