A Matej-ikrek kedvenc játéka a porszívó, Zara a konyhatündér

Vissza
A Matej-ikrek kedvenc játéka a porszívó, Zara a konyhatündér

Matej Gaber családja életébe a klubtévénk (pénteken új adás), a #kékek jóvoltából már többször bepillantást nyerhettünk. Beállósunk napjai igazán pörgősek, a három gyerek sokszor új edzésprogrammal kedveskedik neki.

-Ki írja  neked az edzéstervet? Juan Carlos Pastor vagy a három gyermeked?

- Itt vagyunk Szegeden, mert minden nap terápiás foglalkozásra járok, de a hétvégen egyedül edzem, ekkor a gyermekeim rendszeresen beszállnak, és velem együtt tréningeznek. Néha azért a Mister könnyebb feladatokat ír elő, mint amit a srácok adnak. Ők igazán pörgős gyakorlatokat találnak ki, mindig mozgásban vannak.

- Az ikreknek mi a kedvenc játéka?

- Imádják a porszívót. Az a legmenőbb nekik. De igazi fiúk, nagyon kedvelik az autókat is. Sokat játszanak, most már ügyesen kismotoroznak is.

- Zara lányod nagyon sokat segít otthon, ezt láthatjuk a közösségi felületeiden. Ennyire házias már?

- Még ő is kicsi, de imád főzni, így az édesanyjának mindig segít a konyhában. Minden nap főznek, Zara pedig ott van, és bekapcsolódik a munkába. Szereti a mesekönyveket, és legtöbbször ebből magyaráz az ikreknek, akik figyelnek rá. Nagyon jó testvér, sokat játszik a fiúkkal is.

- Nem volt rendben a hátad, most milyen állapotban van?

- Napról napra jobbnak érzem, de azért akadnak rossz napok, amikor nagyon fáj. Olyan is előfordul, hogy semmi fájdalmat nem érzek. Folytatom a rehabilitációs munkát, meghatározott gyakorlatokat kell végeznem. Bízom benne, hogy minden ideálisan alakul, megerősödik és akkor minden rendben lesz.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.04.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR