Az EHF szerint Bogdan Radivojevics volt az idény legjobb igazolása

Vissza
Az EHF szerint Bogdan Radivojevics volt az idény legjobb igazolása

Az EHF készített egy összeállítást, amelyben azt összegzi, ki volt az idény legjobb igazolása a Bajnokok Ligájában. A lista élén klubunk játékosa, Bogdan Radivojevics végzett.

„Új csillagok a csapatoknál! Ki vált be a legjobban?” – ezekre a felvetésekre kereste a választ az EHF hivatalos honlapja. Örömteli hír szurkolóinknak, hogy a 2019-2020-as szezon legértékesebb igazolásának klubunk jobbszélsőjét, Bogdan Radivojevicset választották. „Szép volt, Bogi” – zengné most a kék tábor.

Szerintük Bogi kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt elő, élete eddigi legjobb formáját mutatta, összesen 63 gólt dobott a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Radivojevics az Európa-bajnokságon is gólerősen játszott a szerb nemzeti együttesben, kiváló idényt futott.

- Örülök ennek az elismerésnek, de nagy jelentőséget azért nem szabad neki tulajdonítani, hiszen a mi sportágunk csapatjáték, társak nélkül én sem lehetnék eredményes. Többször mondtam már, jó döntést hoztam, amikor Szegedre igazoltam. Remek edzői stábbal dolgozhatom, bíznak bennem, ennek megfelelően kellő önbizalommal rendelkezem, és ott áll mindig mögöttünk az a szurkolótábor, amely csodás, hatalmas erőt ad mindenkinek – nyilatkozta Bogdan Radivojevics.

Az idény legjobb igazolásai: 1. Bogdan Radivojevics (MOL-PICK SZEGED), 2. Rasmus Lauge (Telekom Veszprém), 3. Andreas Wolf (Kielce), 4. Luka Cindric (Barcelona), 5. Hugo Descat (Montpellier).

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2020.04.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR