Csapó Attila 16 éve erősíti a kék tábort

Vissza
Csapó Attila 16 éve erősíti a kék tábort

Immár második alkalommal láthattak szurkolóink élő chat-es videót Instagram-oldalunkon. Hétfőn este a B-közép vezérével, Csapó Attilával beszélgettünk.

„Iszonyatosan hiányzik!” – nyitotta a beszélgetést Csapó Attila, akit a kék tábor leginkább Csapszi néven ismer. A meccsmentes időszakot ő is nehezen éli meg.

„16 éve mentem le először PICK-meccsre. Józsa Máté barátom a csapatot erősítette, ő hívott le. Azóta tart a csapat iránti szerelem!” – folytatta a történetét a Délegyházán élő családapa.

„Dolgozom mindennap! Egy szállítmányozási cégnél vagyok sofőr, van munkám, most ebben a nehéz helyzetben ez a legfontosabb. Korán kezdek, délután tudok pihenni, este viszont a család kerül előtérbe. Most egy maradt nekünk: a Bajnokoknak szurkolni az Exatlon műsorban. Egy baj van velük: nem kékben szerepelnek :)” – mesélt a mindennapokról Csapszi.

„Remek kis tábor alakult ki Szegeden, hosszú évek alatt lettünk ilyen népesek. Ez persze leginkább a klub fejlődésének is köszönhető. Remek csapatunk van, mi pedig remek közösséget alkotunk.” – avatott be a B-közép erejébe.

„Hétfőn egy sikeres kis akciót hirdetett a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület. Gajdos Tibi ötlete után közel 70 fotót kaptunk, ahogy a szurkolóink PICK-mezben, kék pólóban vagy éppen felsőben dolgoznak. De ha kell, akkor segítünk is. Ha bármelyik idős MOL-PICK SZEGED-szurkoló igényli, hogy bevásároljunk neki, elmenjünk a gyógyszertárba, az keressen bennünket. Mi megyünk!” – szólt a szurkolói egyesületről.

„Sok kedvenc meccsem és játékosom volt és van. A jelenlegi keretből Dean Bombac, akit a leginkább kedvelek. A régiek közül Vadkerti Attila volt nálam a favorit. De valójában nem teszek senki között sem különbséget, mindenkit nagyon szeretek!” – árulta el a csapat iránti érzéseit a vezér szurkoló.

„Azért sokszor otthon visszanézem a meccset, hiszen nem mindent látok. A táborral szemben vagyok legtöbbször, de már megtanultam így is meccset nézni, igaz, a cseréket nem látom… - mondta nevetve Csapó Attila.

„Mindenki vigyázzon magára. Jó lenne túl lenni ezen a nehéz időszakon, legyőzni a koronavírus-járványt. Én nagyon reménykedem abban, hogy hamarosan visszatérhet a játék, újból együtt szurkolhat ez a fantasztikus tábor, amely hihetetlen hangulatot képes varázsolni a mi szentélyünkbe, az újszegedi sportcsarnokba!” – zárta a beszélgetést Csapszi.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.03.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR