Fogjunk össze a MOL-PICK SZEGED idős szurkolóinkért!

Vissza
Fogjunk össze a MOL-PICK SZEGED idős szurkolóinkért!

Felhívást intézünk a MOL-PICK SZEGED szurkolótábora felé. A koronavírus-járványban figyeljünk idős szurkolóinkra, segítsük őket.

Szurkolóink szerdán alapítónkkal, dr. Béczi Mihállyal olvashattak egy interjút csapatunk honlapján. Ez sem volt véletlen, hiszen a jelenlegi helyzetben, a koronavírus-járvány ideje alatt éppen az idős emberek vannak a legjobban kitéve a veszélynek.

A MOL-PICK SZEGED-tábora egy nagy család. Ebbe a legkisebbektől a legidősebbekig beletartozik mindenki. Fontos, hogy figyeljünk rájuk, az idősebb társainkra. Többen is magányosan, egyedül élnek. Ha tudsz ilyen kék szurkolóról, akkor a lehetőségeitek szerint segítsd őt. Biztosan örülnek annak, ha segítő kezet nyújtunk feléjük. Fontos, hogy tartsuk velük a kapcsolatot. Segítsük őket, érdeklődjünk felőlük, ha kell, vásároljunk be nekik, fizessük be a csekkeket. Számukra a legnagyobb biztonság most, ha otthon maradnak, és nem mennek az utcára. A MOL-PICK SZEGED-család többször bizonyította már erejét, azt, hogy ha kell, akkor segít. Most az idős szurkolóinkért kell összefogni.

Fontos információ!

Az új koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében az alábbi óvintézkedések betartása szükséges:
• Mosson kezet rendszeresen és alaposan, legalább 20 másodpercig szappannal és folyóvízzel, vagy tisztítsa meg alkoholos kézfertőtlenítővel! (hazaérkezés után, ételkészítés előtt és közben, étkezés előtt, WC használatot követően, tüsszentés, köhögés, orrfújás után, beteggel érintkezés előtt és után, állatokkal vagy állatok ürülékével való érintkezés után
• Szemhez, szájhoz, archoz ne nyúljon, illetve csak kézmosást követően!
• Szellőztessen rendszeresen!
• Otthonában tisztítsa a gyakran megérintett felületeket rutinszerűen (például: asztalok, ajtókilincsek, villanykapcsolók, fogantyúk, íróasztalok, WC-k, csapok, mosogatók és mobiltelefonok)!
• Kerülje a nagy tömeget, zárt légterű helyiségeket!
• Kerülje az érintkezés betegekkel, aki köhög, tüsszög, lázas – legyen bármilyen okból a betegsége (influenza, bakteriális fertőzés, egyéb)!
• Köhögéskor, tüsszentéskor használjon papírzsebkendőt, amit használat után azonnal dobjon el! Amennyiben erre nincs lehetősége, ne kezébe köhögjön illetve tüsszentsen, hanem behajlított kar könyökhajlatába!
• Amennyiben Ön beteg, tartson távolságot másoktól! o tartózkodjon a másokkal történő szoros fizikai érintkezéstől o lehetőleg használjon külön WC-t és mosdót o használjon külön étkészletet o használjon külön törülközőt
• Csak akkor használjon maszkot, ha légzőszervi tünetei vannak (köhögés, tüsszentés), ezzel védje a környezetében lévőket!

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

    

 

Közzétéve: 2020.03.19.

TOVÁBBI HÍREK

2020
04/03
Mario Sostariccsal 2023-ig meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk 2023-ig meghosszabbította szerződését szlovén jobbszélsőnkkel, Mario Sostariccsal. A szurkolók által csak „SuperMarionak” becézett játékos 2016 óta erősít bennünket.

2020
04/03
Dr. Szűcs Ernő Péter a Kézi vezérlés vendége lesz

A Sport TV Kézi vezérlés podcast-jében Ágai Kis András és Borsos Attila a két műsorvezető. A legfrissebb adás vendége elnökünk, dr. Szűcs Ernő Péter lesz. A video chat-es beszélgetést szombaton lesz látható a tévé online felületén.

AZ ÖSSZES HÍR