Bogdan Radivojevics 2023-ig meghosszabbította a szerződését

Vissza
Bogdan Radivojevics 2023-ig meghosszabbította a szerződését

Csapatunk jobbszélsője, Bogdan Radivojevics 2023-ig meghosszabbította szerződését. A szerb válogatott játékos remekül érzi magát nálunk.


– Az Aalborg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt szeretnék egy jó hírt közölni a MOL-PICK SZEGED-szurkolókkal: csapatunk szerb válogatott jobbszélsője, Bogdan Radivojevics 2023-ig meghosszabbította a szerződését. Játékosunk remek őszi teljesítménnyel rukkolt elő, a közönség gyorsan megszerette, éppen ezért ajánlottunk neki egy hosszabb távú együttműködést, mert csapatunk egyik meghatározó személyisége – nyilatkozta csapatunk ügyvezetője, Kósa Gábor.

26 éves játékosunk gyorsan letette a névjegyét, a magyar bajnokságban és a VELUX EHF Bajnokok Ligájában is kiválóan teljesített. Az NB I-ben 13 meccsen 59 gólt szerzett. A BL-ben 10-szer játszott kék mezben és jelenleg 54 találatnál jár. Szegedi gólrekordja eddig a német Flensburgnak elsüllyesztett 11 találat.

– Nagy örömmel írtam alá az új megállapodást, mert nagyon szeretem a csapatot, a szurkolókat, imádom Szegedet. Nagyszerű dolog ebben a patinás klubban hétről hétre pályára lépni, minden sportoló álma, hogy ilyen közegben szerepeljen. Ezért nagyon hálás vagyok, minden pillanatát élvezem, amit itt eltölthetek. Csak előre, immár 2023-ig biztosan – mondta Bogdan Radivojevics.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2020.02.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR