Fekete György utódja Szögi Nándor

Vissza
Fekete György utódja Szögi Nándor

Az elmúlt héten új munkahelyre távozott Fekete György, a Pick Szeged klubmenedzsere. Utódja március 1-jétől az egyesület eddig utánpótlás technikai vezetője, Szögi Nándor lett.

Szögi Nándor (36 éves) nem ismeretlen a Pick Szeged szurkolói számára, hiszen 2012. július 1-je óta tartozik a klub kötelékébe. Eddig főként az utánpótlás vonalon tevékenykedett, mint technikai vezető. A csapatok edzéseit, tornáit, bajnoki meccseit szervezte, tartotta a kapcsolatot az edzőkkel, szervezte az utazásokat, intézte az igazolásokat, akadt munkája bőven. Emellett egyre többet lehetett látni a nagy csapat, a Pick Szeged együttese mellett is.

- Szögi Nándornak eddig is volt feladata a felnőtt együttes mellett, ezért nem idegen a csapat és a szurkolók számára. Ő tartotta a kapcsolatot az Európai Kézilabda-szövetséggel, ott volt a nemzetközi sorsolásokon, tartotta a kapcsolatot a Pick nemzetközi ellenfeleivel, segítette a játékvezetők, és az ellenőrök munkáját. Két nyelven, angolul és franciául beszél felsőfokon, így a nemzetközi sajtótájékoztatók levezénylésében is segített. Számára is komoly kihívás lesz a klubmenedzseri feladat, bízom benne, hogy mindenki megelégedésére dolgozik a csapat mellett, és folytatja azt az utat, amit Fekete György megkezdett. – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

Közzétéve: 2014.03.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR