Balogh Zsolti kihagyja a Mezőkövesd elleni meccset

Vissza
Balogh Zsolti kihagyja a Mezőkövesd elleni  meccset

Javul az állapota, de még nem léphet pályára a március 8-i, Mezőkövesd elleni, hazai bajnoki mérkőzésen Balogh Zsolt. Mint ismert, jobbátlövőnk a Tatran Presov elleni, EHF-kupa mérkőzésen szenvedett porcsérülést.

- Hogy érzed magad? Fáj még a térded?

- Köszönöm, már sokkal jobban vagyok. Gyaloglás és úszás közben már nincs panaszom, de a futást továbbra sem engedélyezi Török László térdspecialista sebészorvos. A fizikoterápiás kezelésnek és a gyógytornának köszönhetően folyamatos javul a térdem, és bízom benne, hogy a hét közepétől egy rövid kis kocogással is megpróbálkozhatok. Speciális edzésekkel próbálom a megfelelő erőnlétet tartani, hogy ne maradjak le társaimtól. Szeretnék minél gyorsabban visszatérni a csapatba, de elkapkodni sem akarom a pályára lépésem.  

- Milyen érzés volt otthon, a nappali foteljéből nézni a Veszprém elleni rangadót?

- Egyszóval: borzalmas. Nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudtam segíteni a csapatnak. Büszke vagyok a fiúkra, hatalmasat küzdöttek. Mindenképpen előre lépésként értékelhetjük, hogy 60 percig ott lihegtünk a bajnokcsapat nyakán, és az utolsó pillanatig nagy erőkifejtésre késztettük őket. Közel voltunk a bravúrhoz, és annak ellenére, hogy a végeredmény nem úgy alakult, ahogy terveztük, minden szegedi játékos emelt fővel távozhatott a Veszprém Arénából.

- Március 8-án, a Skaliczki László irányította Mezőkövesdet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. Milyen összecsapásra számítasz?

- Különleges mérkőzés lesz, hiszen korábbi edzőnk, Skaliczki László az ellenfelet dirigálja. Nagyon szerettem volna pályára lépni ellenük, hiszen bennem is van egy nagyadag bizonyítási vágy, csak úgy, mint a csapattársaimban. Biztos vagyok abban, hogy a fiúk motiváltan futnak neki annak a Mezőkövesdnek, amelyen már látszik Skala edzői munkája. Mióta ő ott van, sokkal lendületesebb kézilabdát játszanak és csapatként is jobban funkcionálnak. Ennek ellenére bízom abban, hogy egy közönségszórakoztató meccs végén magabiztos sikert könyvelhetünk el.

- Szeberényi Klára -

Közzétéve: 2014.03.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR