Pénteken búcsúztatjuk az évet

Vissza
Pénteken búcsúztatjuk az évet

Pénteken 16 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. Ez lesz 2019-ben az utolsó meccsünk.

A vasárnap és a hétfő a pihenésről szólt. Nem edzettünk. Matej Gaber számára volt kicsit izgalmasabb a hét első napja, hiszen szlovén beállósunk ujjműtéten esett át. Dr. Csonka Endre sikeres beavatkozást hajtott végre, négy hétig rögzítve lesz a sérült rész, januárban azonban már teljes értékű munkát végezhet. Matej akaraterejéről sokat elárul, hogy hetek óta sérülten játszott, de ez legkevésbé látszott rajta a pályán. Ha már sérültek, akkor nézzük, mint mond a fiúkról csapatunk orvosa, dr. Szabó István.

- Jonas Källman is jól van, már otthon pihenhet, porcleválása volt a térdében, dr. Török László még a múlt pénteken hajtott rajta műtétet. A januári felkészülést már a társakkal kezdheti. Bodó Richárd kezelésekre jár, neki most pihennie kell, az biztos, hogy a teljes december erről szól majd. A vállsérülése szépen javul, most a legfontosabb, hogy ne terhelje. Stefán Sigurmannsson is januárban munkába állhat, izlandi szélsőnk krónikus achilles-sérüléssel bajlódott. Ami igazán örömteli hír, hogy Alen Blazevic az elmúlt héten kontrollon vett részt, és horvát légiósunk mosolyogva térhetett haza, mert minden rendben van vele, így januárban teljes értékű munkához láthat. Elég hosszú a sérültek listája, de mindenképpen reménykeltő, hogy mindannyian a gyógyulás útjára léptek, így ha minden jól alakul, akkor a februári meccseken már teljes lesz a keretünk.

A felsorolt játékosok tehát biztos, hogy nem játszanak a pénteki, idei utolsó Fradi elleni bajnokin. Lelkes közönségünk ebben az évben ekkor láthat bennünket utoljára.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.12.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR