Mikler Rolinak az ikrek mosolya ad erőt

Vissza
Mikler Rolinak az ikrek mosolya ad erőt

Szombaton 19.30-kor következik a bajnokság Rangadója, a Telekom Veszprém-MOL-PICK SZEGED-összecsapás. Mikler Rolanddal hangolódunk a mindenki által várt meccsre.

- Dolgozik már benned a drukk?

- Amióta Szegedre igazoltam, azóta sokszor jutott eszembe, hogy milyen lesz majd pályára lépni a derbin. Egy magyar játékos számára ez mindig különleges, hiszen mi így nőttünk fel: tudtuk, a Szeged-Veszprém csata nem mindennapi. Én abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy védtem mindkét oldalon. Egyszer sem volt könnyű pályára lépni, most sem lesz az. Abban a pillanatban, amint elkezdődik a meccs, minden izgalom elmúlik, csak a játékra koncentrálok.

- Van még olyan taktikai elem, amivel egyik csapat meg tudja lepni a másikat?

- Egy ilyen rangadón az dönt, hogy ki lesz a precízebb, pontosabb, ki hibázik kevesebbet. Mindkét csapat jó formában van, a Bajnokok Ligájában eredményesen szerepel, így komoly kis csatára számítok. Meglepni már nem tudjuk egymást.

- Az ikrek mosolya erőt ad neked?

- Hú, egészen más érzés így élni, apaként ébredni, hazaérni az edzésről, megpillantani a gyerekeket. Egy mosoly, igen, az rengeteget jelent nekem, boldoggá tesz. Nem tudtam előtte elképzelni sem, hogy milyen szülővé válni, most tapasztalom, hogy a világ legcsodásabb dolga. Minden pillanatát élvezem. Imádom őket, ahogy kézbe veszem a kislányom és a kisfiam. Nehéz szavakba önteni, milyen érzés ez. Sok-sok energiát kapok tőlük, ami egy ilyen rangadó előtt nagyon fontos.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.12.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR