Újból repülnek az Eger elleni meccs előtt a kabalák

Vissza
Újból repülnek az Eger elleni meccs előtt a kabalák

Ma 18 órakor az Eger csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában. A meccs előtt ismét repülnek majd a kabalák.

Hétfőn hajnalban értünk haza Celjéből. Egy győztes, sok-sok boldogsággal teli összecsapás után talán még ez a hosszú út is gyorsabban telt. Mario Sostaric szállt le kicsit nagyobb füllel a buszról, a csapattársak születésnapja alkalmából köszöntötték jobbszélsőnket.

A hétfő délelőtt a pihenésről szólt, este viszont edzettünk, készültünk az Eger elleni bajnokira. A Heves megyei együttest kedden 18 órakor fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

A kezdés előtt ismét jótékonykodunk: repülnek majd a kabalák, amelyeket majd az ÁGOTA Alapítvány segítségével juttatunk el a rászorulóknak.

A győzelem a kötelező kategóriába tartozik. Eddig hibátlanok vagyunk az NB I-ben, hiszen 11 meccsen 11 győzelmet arattunk, így vezetjük a bajnokságot.

Az Eger 10 meccset játszott: négyszer nyertek, egyszer döntetlent játszottak és ötször vereséget szenvedtek, a 14 csapatos bajnokságban a 9. helyen állnak. Lezák Áron a legeredményesebb játékosuk, eddig 50 gólt szerzett.

- Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, de mindent megteszünk azért, hogy megnehezítsük a hazaiak feladatát – nyilatkozta csapata honlapjának az egriek beállósa, Papp Gabriel.

Nálunk továbbra is Alen Blazevic és Stefán Sigurmannsson bajlódik sérüléssel, de minden bizonnyal ma többen is kevesebbet játszanak majd, akik főszerepet kapnak az év utolsó hazai Bajnokok Ligája-találkozóján, a szombati Zágráb elleni csatában.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Erre a meccsre a holnapi találkozó előtt 16 órától lehet majd jegyet vásárolni.

Közzétéve: 2019.11.26.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/06
Ginál János 27 éve rajong csapatunkért

Ginál János 1993-ban szeretett bele csapatunkba. Azóta követ bennünket, sok-sok külföldi meccsen is szurkolt nekünk.

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

AZ ÖSSZES HÍR