Újból repülnek az Eger elleni meccs előtt a kabalák

Vissza
Újból repülnek az Eger elleni meccs előtt a kabalák

Ma 18 órakor az Eger csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában. A meccs előtt ismét repülnek majd a kabalák.

Hétfőn hajnalban értünk haza Celjéből. Egy győztes, sok-sok boldogsággal teli összecsapás után talán még ez a hosszú út is gyorsabban telt. Mario Sostaric szállt le kicsit nagyobb füllel a buszról, a csapattársak születésnapja alkalmából köszöntötték jobbszélsőnket.

A hétfő délelőtt a pihenésről szólt, este viszont edzettünk, készültünk az Eger elleni bajnokira. A Heves megyei együttest kedden 18 órakor fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

A kezdés előtt ismét jótékonykodunk: repülnek majd a kabalák, amelyeket majd az ÁGOTA Alapítvány segítségével juttatunk el a rászorulóknak.

A győzelem a kötelező kategóriába tartozik. Eddig hibátlanok vagyunk az NB I-ben, hiszen 11 meccsen 11 győzelmet arattunk, így vezetjük a bajnokságot.

Az Eger 10 meccset játszott: négyszer nyertek, egyszer döntetlent játszottak és ötször vereséget szenvedtek, a 14 csapatos bajnokságban a 9. helyen állnak. Lezák Áron a legeredményesebb játékosuk, eddig 50 gólt szerzett.

- Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, de mindent megteszünk azért, hogy megnehezítsük a hazaiak feladatát – nyilatkozta csapata honlapjának az egriek beállósa, Papp Gabriel.

Nálunk továbbra is Alen Blazevic és Stefán Sigurmannsson bajlódik sérüléssel, de minden bizonnyal ma többen is kevesebbet játszanak majd, akik főszerepet kapnak az év utolsó hazai Bajnokok Ligája-találkozóján, a szombati Zágráb elleni csatában.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Erre a meccsre a holnapi találkozó előtt 16 órától lehet majd jegyet vásárolni.

Közzétéve: 2019.11.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
12/10
Szívhez szóló levelet kaptunk - megható sorok

Dr. Kovács Dénes szakpszichológus, a Reménysugár Alapítvány kuratóriumi elnöke ismét szívhez szóló levelet írt nekünk. Ilyenkor azért könnybe lábad a szemünk. Köszönjük a megható sorokat!

2019
12/10
Pénteken búcsúztatjuk az évet

Pénteken 16 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. Ez lesz 2019-ben az utolsó meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR