Ha kedd, akkor mindenki tudja: Dabas

Vissza
Ha kedd, akkor mindenki tudja: Dabas

Szerencsésen megérkeztünk Magyarországra, és kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas otthonában lépünk pályára. Nem tértünk haza Szegedre, maradtunk a Pest megyei településen.

Hóesésben jöttünk, hóesésben távoztunk Norvégiából. Szakadatlanul hullott a hó, senki sem irigyelte a helyieket, nem cserélnénk velük, az biztos. Szerencsés helyen élünk, hogy nem kell ennyi havat lapátolni.És aminek mindenki örült: remek idő fogadott bennünket Budapesten.

Mindenki mosolygós volt este, hiszen fontos két pontot szereztünk, amivel megerősítettük a harmadik helyünket a tabellán. Érdekesség, hogy mesterünk, Juan Carlos Pastor a Valladoliddal szintén egy góllal nyert itt Elverumban, akkor 25-24-re, most 26-25-re. Ha tudtuk volna, hogy Misternek ez a norvég specialitása, akkor nem izgultunk volna a meccs végén. A lényeg, hogy immár Norvégia is kipipálva, hiszen megszereztük első győzelmünket a skandináv országban.

Pastor edző azért kiemelte, hogy az utolsó 10 percet alaposan ki kell elemeznie a csapatnak, mert ebből kell tanulni. Ami viszont örömteli volt számára is, hogy a végjátékot remekül játszottuk meg.

Szerencsére mindenki megúszta sérülés nélkül a meccset. Hétfőn este Dabason tréningezünk, mivel nem tértünk haza Szegedre, hiszen ha kedd, akkor Dabas. Egy hete 35-16-ra nyertünk a Pest megyei csapat ellen otthon, most biztos, hogy nagyobb ellenállásra számíthatunk, de a győzelem megszerzése a kötelező lecke kategóriába tartozik. Egy biztos: a lelkes szegedi tábor, amely Elverumban buzdított bennünket, hatalmas erőt adott nekünk. Fantasztikusak voltak a kék hívek, rengeteg energiát adtak nekünk a meccsen.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.11.18.

TOVÁBBI HÍREK

2019
12/10
Szívhez szóló levelet kaptunk - megható sorok

Dr. Kovács Dénes szakpszichológus, a Reménysugár Alapítvány kuratóriumi elnöke ismét szívhez szóló levelet írt nekünk. Ilyenkor azért könnybe lábad a szemünk. Köszönjük a megható sorokat!

2019
12/10
Pénteken búcsúztatjuk az évet

Pénteken 16 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. Ez lesz 2019-ben az utolsó meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR