Ha kedd, akkor mindenki tudja: Dabas

Vissza
Ha kedd, akkor mindenki tudja: Dabas

Szerencsésen megérkeztünk Magyarországra, és kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas otthonában lépünk pályára. Nem tértünk haza Szegedre, maradtunk a Pest megyei településen.

Hóesésben jöttünk, hóesésben távoztunk Norvégiából. Szakadatlanul hullott a hó, senki sem irigyelte a helyieket, nem cserélnénk velük, az biztos. Szerencsés helyen élünk, hogy nem kell ennyi havat lapátolni.És aminek mindenki örült: remek idő fogadott bennünket Budapesten.

Mindenki mosolygós volt este, hiszen fontos két pontot szereztünk, amivel megerősítettük a harmadik helyünket a tabellán. Érdekesség, hogy mesterünk, Juan Carlos Pastor a Valladoliddal szintén egy góllal nyert itt Elverumban, akkor 25-24-re, most 26-25-re. Ha tudtuk volna, hogy Misternek ez a norvég specialitása, akkor nem izgultunk volna a meccs végén. A lényeg, hogy immár Norvégia is kipipálva, hiszen megszereztük első győzelmünket a skandináv országban.

Pastor edző azért kiemelte, hogy az utolsó 10 percet alaposan ki kell elemeznie a csapatnak, mert ebből kell tanulni. Ami viszont örömteli volt számára is, hogy a végjátékot remekül játszottuk meg.

Szerencsére mindenki megúszta sérülés nélkül a meccset. Hétfőn este Dabason tréningezünk, mivel nem tértünk haza Szegedre, hiszen ha kedd, akkor Dabas. Egy hete 35-16-ra nyertünk a Pest megyei csapat ellen otthon, most biztos, hogy nagyobb ellenállásra számíthatunk, de a győzelem megszerzése a kötelező lecke kategóriába tartozik. Egy biztos: a lelkes szegedi tábor, amely Elverumban buzdított bennünket, hatalmas erőt adott nekünk. Fantasztikusak voltak a kék hívek, rengeteg energiát adtak nekünk a meccsen.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.11.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR