Pastor mester Elverumban komoly csatára számít

Vissza
Pastor mester Elverumban komoly csatára számít

Csapatunk vasárnap 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában Norvégiában, az Elverum Handball otthonában lép pályára. Juan Carlos Pastorral a péntek délelőtti edzés előtt beszélgettünk.

- Mintha kuparendszerű meccset játszanánk az Elverum ellen. Egymás után jön a két összecsapás ellenük. Azért ez más teljesen?

- Nagyon! Most egyetlen dolog számít, hogy győztesen térjünk haza. Nem lesz egyszerű dolgunk a norvég bajnok otthonában, hazai pályán egészen más stílusban játszanak. A hét közben simán nyertek a Norvég-kupában, szélsőjük, Sigvaldi Gudjonsson 18 gólt szerzett ezen a meccsen.

- Veszélyes csapat?

- Iszonyatosan! Minden hibát büntetnek, hatalmas lendülettel futnak, így minden labdát nagyon meg kell becsülnünk. Szegeden egészen más játékrendszert alkalmaztak, mint amit otthon szoktak. Tisztában vagyunk a taktikájukkal, felkészültünk belőlük, minden rajtunk múlik majd. Higgadtnak kell maradni végig, és nagyon precíznek. Ezek lesznek a legfontosabbak. Komoly kis ütközet lesz, de nem kérdés, hogy győzni utazunk Norvégiába.

- Végre bővült a keret, Bodó Richárd már a Dabas ellen játszott!

- Ez mindenképpen jó, hogy visszatért, még nincs száz százalékos állapotban, de végre velünk van. Akadnak apróbb sérülések a kereten belül, de ez egy ilyen időszakban teljesen természetes.

A meccset a Sport 1 tévé élőben adja. Csapatunk honlapján Útinaplóval jelentkezünk és a meccsről szöveges online tudósítással számolunk be. Facebook-, Instagram- és Twitter-oldalainkon fotókkal, videókkal és friss hírekkel jelentkezünk.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR