Premiermeccsre készülünk az Elverum ellen

Vissza
Premiermeccsre készülünk az Elverum ellen

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a norvég bajnok Elverum Handball együttesét fogadjuk. A BL-ben először találkozunk velük.

Zárul az első kör. Jön a hetedik meccsünk a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, így minden ellenfelünkkel összecsapunk majd. Premier lesz vasárnap! Eddig még nem a találkoztunk a legjobbak között a norvég bajnok Elverummal. A vendégeknek ez az ötödik idényük a topligában, eddig 46 meccset játszottak, 17-szer nyertek, 5 döntetlenjük van és 24-szer vereséget szenvedtek. Az idei szezonban eddig mindössze egyetlen döntetlent értek el, éppen az előző fordulóban otthon ikszeltek (30-30) a Zágráb ellen, a többi meccset elveszítették.

Remek formában vagyunk, zsinórban három győzelmet arattunk: előbb nyertünk Aalborgban, majd Zágrábban, míg az elmúlt vasárnap itthon diadalmaskodtunk a Celje ellen. Eddig 192 meccsen vagyunk túl, 92 sikert arattunk, 16 ikszünk van, míg 84-szer vereséget szenvedtünk. 5330 gólt dobtunk eddig, míg az ellenfelek 5288-szor zörgették meg a hálónkat.

A keddi Gyöngyös elleni bajnoki után mára pihenőt kapott a csapat. A keretre rá is fér a feltöltődés, hiszen a novemberi kilenc meccsből még csak kettőn vagyunk túl. A sérültjeink és betegeink egyre jobb állapotba kerülnek, így minden esélyünk megvan arra, hogy az Elverum ellen teljes kerettel vegyük fel a küzdelmet.

Pénteken ismét lesz jegyárusítás az újszegedi sportcsarnokban, a pénztár 15 órakor nyit.

A jegymester.hu-n pedig még mindig lehet elővételben jegyet vásárolni.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.11.06.

TOVÁBBI HÍREK

2020
02/25
Győzelemmel hangoltunk a Barcelona ellen

Kedden este rangadót vívtunk hazai pályán a Tatabánya ellen. Háromezer néző előtt 18-12-es félidő után 36-25-re nyertünk.

2020
02/24
Kárpáti Krisztián lesz július 1-től a PICK Akadémia szakmai vezetője

Július 1-től Kárpáti Krisztián lesz a PICK Akadémia szakmai vezetője. A fiatal, 36 éves tréner hatalmas kihívásnak tartja a szegedi munkát.

AZ ÖSSZES HÍR