Gyertyát gyújtunk az elveszített legendáinkért

Vissza
Gyertyát gyújtunk az elveszített legendáinkért

Mindenszentek alkalmából minden évben megemlékezünk klubunk elhunyt legendáiról. Szerettük őket, és nem feledjük, hogy mennyit tettek a szegedi kézilabdáért.

Süli Róbert emlékezése:

Egy képzeletbeli tudósítás a mennyek edzőtáborából


"Az égiek szegedi kézilabdacsapata szerencsésen megérkezett az edzőtáborba, sofőrünk, Véber Miklós minden gond nélkül tekerte a kormányt. Alapítónk, Ludányi Márton szállt le elsőként, majd vezette a Mennyei Hotelbe a keretet és a szakmai stábot. Csapatunk azért érkezett a felkészülésre, hogy megvalósítsa az álmait, kiharcolja az Égiek Bajnokok Ligája négyes döntőjébe való jutást. Kemény edzésprogramot írt elő Zoran Kurtes edző, ennek nem nagyon örült Badó László és Oláh Zoltán kapusok, illetve Tóth Géza, akiknek nem tartozik a kedvencei közé a futás. De tudják: kell a jó kondi a Final Four-ba jutáshoz. Hubai János viszont annál jobban várja már, hogy megmutassa, ő bizony a mennybéli szegedi csapat egyik leggyorsabb játékosa.

Pióker Sándor és Joó Pál masszőrök már berendezték a kis hadiszállásukat, és mivel ők tudják, hogy ilyen kemény felkészülés alatt sokszor megéheznek a srácok, így hoztak magukkal csípős szegedi kolbászt, amelyből majd esténként falatozhatnak a fiúk. Az edzések között Noel József, Giricz Sándor, Barabás János és Csáky Béla vív ádáz kártyacsatát, ami azért poénokkal megtöltött játék, sokszor hallatszik nevetés. Szabó Sonka László és Cseh Zsolt pedig amikor csak tehetik, akkor házi lábtengó-bajnokságot rendeznek a csapaton belül, mert tudják, csakis akkor érhetik el az álmaikat, az Égiek Bajnokok Ligáját, ha összetartó a társaság.

A szegedi mindig azt volt. Akkor is, amikor sikereket ért el a csapat, és akkor is, amikor vereséget szenvedett. A kék szív már csak ilyen, nagy és szeretetre méltó. A kemény napokat több edzőmeccs is megszakítja, jó hír a szegedi tábornak, hogy a nagyszerű újságíró, Simon József erről tudósít majd bennünket. Neves ellenfelekkel játszunk majd, és a szegedi szurkolók is ott lesznek a lelátón, Mézi, Keszi bácsi, Zsuzsa mama már ott van a felhők felett, felvették a kék mezüket, már beültek egy büfébe, mert várják, hogy pályára lépjenek a kedvencek. Velük együtt közösen érjék el azt az álmot, amire már nagyon régóta vágyunk."

Mint minden évben, így most is arra kérünk minden MOL-PICK SZEGED-szurkolót, hogy egy gyertyával, mécsessel emlékezzen klubunk elhunyt tagjaira, akiket nem feledünk, emléküket örökre megőrizzük.

Fotó: www.peakpx.com

Közzétéve: 2019.10.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR