Húzós november - 9 meccset játszunk

Vissza
Húzós november - 9 meccset játszunk

Húzós lesz a november. Csapatunk kilenc meccset játszik. Ötöt a Bajnokok Ligájában, négyet a K&H férfi kézilabda ligában.

Egyik nagy szurkolónk, Szarka Attila tette fel hetekkel ezelőtt azt a kérdést, hogy volt-e már olyan, hogy kilenc meccset játszottunk egy hónapban? Szeptemberben hét összecsapásunk volt, 2018. novemberében nyolc, de kilenc még sohasem. Kőkemény időszak vár ránk fontos találkozókkal.
 
Sokan csatlakoznak majd a "Száraz november" felhíváshoz, aminek az a lényege, hogy ebben a hónapban azok, akik ebben részt vesznek, nem fogyasztanak alkoholt. Viccesen megjegyezve egy MOL-PICK SZEGED-szurkolónak iszonyatosan nehéz lenne ebben szerepelni, mert azért egy-egy meccs után mindenki szívesen megiszik egy-egy sört vagy fröccsöt. Az említett kilenc meccsből hatszor pedig itthon játszunk, csak háromszor utazunk majd idegenbe.

Szurkolóink dörzsölhetik a tenyerüket, lesz olyan két hét is, amikor kétszer buzdíthatják a csapatot a lelátóról.
 
Vasárnap jön az újabb BL-feladat, érkezik a szlovén bajnok, a Celje. Patinás együttes, egyszeres Bajnokok Ligája-győztes a rivális. Jövő héten kedden a Gyöngyöst fogadjuk, majd vasárnap történetünkben először találkozunk az aktuális norvég bajnokkal, az Elverummal. Két nap múlva ismét itthon szerepelünk, jön a Dabas, majd követve a sormintát: idegenben az Elverum, utána a Dabas következik. Ha már utazunk, akkor azt tegyük meg harmadjára is - három a magyar igazság -, irány Celje, az utolsó idei idegenbeli BL-találkozónk. Amint visszatértünk a szlovén városból, az Egert fogadjuk, majd a horvát rekordbajnok, a Zágráb ellen zárjuk a hónapot, az idei BL-fellépést.
 
Ez a programunk, amelyek között természetesen az edzések is fontos szerepet játszanak, hétfőn este már foglalkozást tart Juan Carlos Pastor, készülünk a vasárnapi fellépésre, a Celje elleni összecsapásra.
 
A felsorolásból kiderül, hogy szurkolóinkra is komoly feladat vár, ennyiszer közösen buzdítani a csapatot nem kis feladat lesz. Így minden MOL-PICK SZEGED-szurkolónak jó felkészülést, kitartó hangot kívánunk. Várunk mindenkit a meccseken, mert novemberben ebből lesz bőven.
 
Csak előre! Gyerünk #kékek!
 
A november programunk:
November 3. (vasárnap), 17 óra: MOL-PICK SZEGED-Celje
November 5. (kedd), 18.30: MOL-PICK SZEGED-Gyöngyös
November 10. (vasárnap), 17 óra: MOL-PICK SZEGED-Elverum
November 12. (kedd), 18 óra: MOL-PICK SZEGE-Dabas
November 17. (vasárnap), 19 óra: Elverum-MOL-PICK SZEGED
November 19. (kedd), 18 óra: Dabas-MOL-PICK SZEGED
November 24. (vasárnap), 17 óra: Celje-MOL-PICK SZEGED
November 26. (kedd), 18 óra: MOL-PICK SZEGED-Eger
November 30. (szombat), 17 óra: MOL-PICK SZEGED-Zágráb

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.10.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR