Juan Carlos Pastor: amennyien vagyunk annyian harcolunk!

Vissza
Juan Carlos Pastor: amennyien vagyunk annyian harcolunk!

Szombaton 13 órakor a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az MKB-MVM Veszprém otthonában lép pályára az NB I szuperrangadóján. Juan Carlos Pastor együttes foghíjas kerettel az utolsó erejéig harcol, ezt ígéri a Tisza-parti együttes mestere.

– Ennyien vagyunk, nem szabad azzal foglalkozni, hogy most ki sérült, kire nem számíthatok. Amíg van egy kapusom és hat mezőnyjátékosom, addig nekünk játszani kell. Úgy, azokkal, akik jelenleg a keretet alkotják. Nem volt sok időnk felkészülni a rangadóra, de tettük a dolgunkat. Becsülettel dolgoztunk. Egy ilyen rangadón mindig fontos a kezdés, az, hogy miként indul a meccs. Fontos lesz, hogy minél kevesebbet hibázzunk, mert az egy ilyen komoly mérkőzésen nem fér bele. Jó lenne persze nyerni, ez a célunk, minden profi sportolónak csak ez lehet a célja. A Veszprém azonban európai topcsapat. Komoly játékerőt képvisel. Fontos a bizalom, a szeretet, amit érzünk a szurkolók részéről. Eperjesen is sokat segítettek, jó volt a kispad mögé nézni, látni, hogy mennyi drukkerünk kísért el bennünket. Éppen a Tatran ellen, amikor holtpontra kerültünk, a hangos biztatásuk sokat segített, sikerült is megnyernünk a meccset. Most is jó lesz látni, hogy mennyien eljönnek nekünk szurkolni -f ejezte be beszélgetést a világbajnok tréner, Juan Carlos Pastor.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.02.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR