Fekete György: köszönök mindent!

Vissza
Fekete György: köszönök mindent!

Három év közös munka után, 2014. március elsejétől távozik a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától Fekete György klubmenedzser.

Búcsú

"Álmaim munkájának gondoltam. Vágytam rá, megkaptam. Szerettem, jól éreztem magam ebben a közegben.

Azonban legtöbbünk életében eljön a pillanat, amikor önmagunk, munkahelyi dolgaink, külső okok miatt helyzetbe kerülünk, és dönteni kell. Én most úgy döntöttem, elhagyom a munkakörömet.

A dél-alföldi régió, piacvezető, informatikai üzletágában tevékenykedő, magyar tulajdonosok által irányított céghez megyek dolgozni.
Nehéz volt a választás és úgy érzem, most itt is hagyok egy darabot a szívemből. Továbbra életem része lesz a sport és a kézilabda, de már csak kívülről, távolabbról szurkolva a csapatnak.

Büszke voltam arra, hogy Európa egyik legismertebb férfi kézilabdacsapatánál, a Pick Szegednél dolgozhattam.
Köszönöm mindenkinek, akivel munkám során kapcsolatba kerültem, hogy együtt működött velem, mindvégig pozitívan állt a csapathoz.

Kívánom, hogy a csapat bejárja azt az utat, amit maga elé kitűzött és elérje azokat a célokat, amelyeket tőle elvárnak!

Csak Előre! Hajrá PICK!"

Fekete György


"Biztosan sokan tudják, hogy Gyurival, 2011-ben kezdtünk el építeni, formálni egy olyan közösséget, amelynek célja az volt, hogy biztos hátteret nyújtson a nagy múltú szegedi egyesületben játszó kézilabdázóknak. Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a munkába. Fekete György motorja volt a csapatnak, akire bizton számíthattunk a napi munkánk során. Baráti kapcsolatot ápolt a játékosokkal, és jó kontaktust alakított ki szponzorainkkal is.

Ez az időszak azonban lezárult. Kollégánk egy kreatív, új utakat és lehetőségeket kereső sportember, aki az életben mindig bátran áll az újdonságok elé. A most kínálkozó új feladata azonban a folytatásban nem teszi lehetővé, hogy a megkezdett utat együtt folytassuk. Természetesen szerettük volna, ha Gyuri velünk marad, de a döntését tiszteletben kell tartanunk.

Kedves Gyuri! A csapat nevében köszönöm az eddigi munkádat és sok sikert kívánunk neked!"

Mezei Richárd
vezérigazgató

Közzétéve: 2014.02.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR