Szurkolóink is megmutatják jó szívüket

Vissza
Szurkolóink is megmutatják jó szívüket

A nyáron izgalmas verseny zajlott szurkolóink között. Fotópályázatot hirdettünk. Takács Anett és Takács Andor a második lett, a mezt, amit megnyertek jótékonysági akcióra ajánlották fel.

Számunkra, a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata számára mindig fontos, hogy segítsünk, támogassunk rászoruló embereket, családokat, egy nemes ügy mellé álljuk, felhívjuk a figyelmet egy-egy akcióra. Szerencsére a mi kék táborunk is olyan, amely szeret segíteni.

Takács Anett és Takács Andor nevezett a nyári fotópályázatunkra, és ott a második helyet szerezték meg. Egy aláírt MOL-PICK SZEGED-mezt nyertek. Az első gondolatuk az volt, hogy segíteni szeretnének, így ezt az értékes relikviát szeretnék felajánlani, a befolyt összeget pedig a szegedi GEMMA központ kapná meg. A licit elindult, mi azzal szeretnénk segíteni, hogy ez sikeres legyen, így velük beszélgettünk a nemes gesztusról.

- Andor ötlete volt, hogy nevezzünk a fotópályázatra. A kertben ültünk, ott találtuk ki, hogy egy aranyhalat fogok a kezemben, MOL-PICK SZEGED-sállal átkötve és ez lesz a három kívánságunk: kupa, bajnokság, final4! - mesélt Anett a fotó történetéről.

Andor régóta szurkol nekünk, párját, Anettet öt éve fertőzte meg a kézilabda szeretetével, és azóta együtt járnak a meccsekre.

- Egyértelmű volt az ötletünk, hogy ha megnyerjük a mezt, akkor ezt szeretnénk elárverezni. A GEMMA-sok munkája közel áll hozzánk, éppen ezért szeretnék őket segíteni. Jó hír, hogy jött licit, bízunk abban, hogy jó helyre kerül az értékes relikvia. Szeretnénk mi is jó ügyet szolgálni, ebben a szegedi csapat mindig példamutató - nyilatkozta nekünk MOL-PICK SZEGED-mezben Andor.

Licit: itt!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.09.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR