Pénteken irány Nasice! Horvátországban tesztelünk

Vissza
Pénteken irány Nasice! Horvátországban tesztelünk

Vasárnap a pihenés játszotta a főszerepet, csapatunk játékosai nem edzettek. Hétfő este azonban már tréningen vesznek részt a fiúk, pénteken és szombaton pedig a horvátországi Nasicében játszunk két edzőmeccset.

Ezer köszönet a szurkolóinknak. Ebben a rekkenő hőségben is rengetegen jöttek el bennünket buzdítani a két lejátszott hazai edzőmeccsünkre. Csodás dolog ebben a kemény időszakban ilyen szeretetben pályára lépni. Pedig nincs könnyű dolgunk, hiszen továbbra is az alapozás játssza a főszerepet, így a Dabas és a Vác elleni meccsek előtt délelőtt is gyakoroltunk.

Hőség ide, hőség oda, nincs megállás, kell az erő, mert hamarosan kőkemény menetelésbe kezdünk. Augusztus utolsó napján, augusztus 31-én a Csurgói KK ellen már itthon bajnoki meccset vívunk.

Nos ez az időpont még messze van, így nem erre a feladatra, hanem az előírt penzumokra koncentrálunk. Ebből pedig nincs hiány, hiszen Bubori Kornél erőnléti edző rendesen meghajt bennünket. Kornélt kedveljük, de leginkább akkor, amikor nem hajt szét bennünket. Most viszont ezt az időszakot éli, nem ismer kegyelmet. De tesszük a dolgunk, mindent megcsinálunk, amit kér.

Egészen csütörtökig itthon edzünk. Pénteken azonban buszra szállunk és Horvátországba utazunk, méghozzá Nasicébe. Alen Blazevic szülővárosában egy mini hármastornán veszünk részt. Az első napon 18 órakor a helyi Nexe, majd szombaton 16 órakor a szlovák bajnok Tatran Presov lesz az ellenfelünk. A héten ezt a két meccset vívjuk, jövő héten szerdán viszont Franciaországba utazunk, ahol nemzetközi tornán veszünk részt.

Mozgalmas napok elé nézünk, van pörgés rendesen, de egy felkészülési időszak már csak ilyen: kemény, és zúzós.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.08.12.

TOVÁBBI HÍREK

2020
01/20
Makó! Pénteken jövünk!

Pénteken 18 órakor Makón, az Erdei János sportcsarnokban az Orosháza ellen játszunk edzőmeccset. A Maros-parti városban nagyon készülnek az eseményre.

2020
01/17
Túl egy teljes héten

Túl egy teljes hét felkészülésen az itthon lévő keret. Juan Carlos Pastor vezetőedző irányításával keményen készül a Csipetcsapat.

AZ ÖSSZES HÍR