Juan Carlos Pastor: felfrissülve vágok bele a munkába

Vissza
Juan Carlos Pastor: felfrissülve vágok bele a munkába

Felfrissülve várja már a szezonkezdetet vezetőedzőnk, Juan Carlos Pastor, aki beszélgetésünkben szót ejtett szabadságáról, a szurkolókról és csapatunk céljairól is a 2019-2020-as idényt illetően.

– Hosszú és fárasztó szezon volt a 2018-19-es idény. Sikerült kipihennie?
– Igen! A nyári szünetben sokkal több időt tölthetek a családommal, a feleségemmel és a lányaimmal. Ők adják nekem a legtöbb energiát a következő idényre. Ilyenkor mindig feltöltődnek teljesen az akkumulátoraim, és megújulva, felfrissülve vágok bele a munkába.

– A szabadságakor sikerül kizárnia a kézilabdát?
– Nagyon nehéz, de a lehető legtöbb időt ilyenkor a családommal és a barátaimmal akarom tölteni. Ebédelni vagy vacsorázni egy finomat, vagy éppen elutazni egy szép helyre. Idén nyáron a feleségemmel és a lányokkal a Valenciához közeli Gandiát látogattuk meg, de a feleségemmel egy hétvégét a marokkói Marrákesben is eltöltöttünk kettesben.

– Lassan vége a nyári szünetnek, hamarosan indul a szezon. Várja már?
– Persze, rögtön egy nagy nappal indítunk vasárnap, amikor a szurkolóinkkal találkozunk az V. PICK-niken. Itt látjuk egymást először a pihenés után, a szurkolók, a játékosok, a szakmai stáb, a klub dolgozói, a támogatók, barátok.

– A junior-világbajnokságon résztvevő ifj. Rosta Miklóst kivéve a másik három új játékosunk, Mikler Roland, Luka Stepancic és Bogdan Radivojevics is itt lesz a vasárnap 16 órakor kezdődő eseményünkön. Beszéltek róla nekik, hogy milyen sokan jöttek az elmúlt négy alkalommal a térre?
– Persze, de azért van, aki még nem tudja, hogy valójában mi vár rá. Számukra óriási meglepetés lesz, ha majd megtapasztalják, hogy mekkora szeretet fogadja őket. Hihetetlenül jó szurkolóink vannak, biztos vagyok benne, hogy ezt már vasárnap délután megtapasztalhatják új játékosaink.

– Lépjünk tovább. Visszaérkezünk Rogláról, elkezdődik a szezon. Milyen célokkal vág neki az előttünk álló idénynek a MOL-PICK SZEGED?
– Folytatnunk kell a filozófiánkat, amelynek a célja mindig a következő mérkőzés megnyerése. Fokozatosan és lépésről lépésre haladva kell elérnünk egy nagyon magas szintre. Nem lesz könnyű, de szeretnénk folytatni az elmúlt két évben mutatott tendenciát és trófeákat nyerni Magyarországon, valamint több, mint egy álom az, hogy eljussunk a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe, de ez sem lesz sétagalopp.

Interjú: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.07.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR