Kezdünk! Csak előre!

Vissza
Kezdünk! Csak előre!

Vasárnap a PICK-nik rendezvényünkkel hivatalosan is megkezdődik a 2019-2020-as szezon. Immár megszokott módon szurkolóinkkal közösen nyitjuk az idényt.

Ismét együtt! Mi, azaz a csapat és a szurkolók. Immár ötödik alkalommal rendezzük meg a PICK-niket, hogy együtt legyünk, és olyan hangulatban kezdődjön az idény, amely sok mindent meghatároz. A mosoly, a jókedv jellemezi ezt a rendezvényt, nem hiába hoztuk létre, mert számunkra fontos, hogy együtt legyünk.

A szakmai stáb és a játékosok is kedvelik a rendezvényt, mert rengeteg elraktározható szeretet kapnak a felkészülési időszakra. Kell is az erő, mert ismét komoly kihívás vár ránk. Minden szinten, minden fronton. A céljaink komolyak, és ezeket szeretnénk elérni, Szegedre hozni a bajnoki aranyérmet, megtartani a Magyar Kupát, és megvalósítani azt az álmot, amire már mindenki nagyon vágyik: a BL négyes döntőjébe jutni, résztvevője lenni a kölni nagy eseménynek.

A PICK-nik erőt ad. A taps, a "Hajrá PICK SZEGED!", egy-egy ölelés, a jó szó, amit a kék tábor felénk áraszt, visz előre. Mi is számoljuk vissza a napokat, hogy újból együtt legyünk, veletek, a szeretett szurkolótáborunkkal.

Üdv nektek: a Csapat!

Közzétéve: 2019.07.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR