Mikler Roland átvette a Lexusát

Vissza
Mikler Roland átvette a Lexusát

Csapatunk kapusa, Mikler Roland szerda délelőtt a Lexus Szeged autószalonban átvette szolgálati autóját. A kulcsot Kovács Péter tulajdonos nyújtotta át.

Mikler Roland magyar válogatott kapus visszatér hozzánk, újból bennünket, a kékeket erősíti majd. Roli hamarosan édesapa lesz, párjával, Katával ikreket várnak. Nagy az izgalom a Mikler-famíliánál, nagyon várják már a kicsik érkezését.

Roli szerda délelőtt a Lexus Szeged vendége volt. Kovács Péter tulajdonos átadta a szolgálati gépkocsi, a LEXUS RX típusú autó kulcsait, amit Roli örömmel vett át, és immár ő is MOL-PICK SZEGED-címerrel ellátott autóval közlekedik.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Lexus Szeged

Közzétéve: 2019.06.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR