Bánhidi Bence: piros ponttal zárnánk a szezont

Vissza
Bánhidi Bence: piros ponttal zárnánk a szezont

Játékosaink és a szakmai stáb már gőzerővel készül a Veszprém elleni bajnoki döntőre. Ennek apropóján a mai edzés végén magyar válogatott beállónkkal, Bánhidi Bencével beszélgettünk.

– A Csurgó elleni 25. alapszakasz-győzelmünket a lelátóról figyelted. Hogy vagy?
– Az elmúlt két mérkőzésünkön egy kisebb sérülés miatt nem léptem pályára, de szerencsére ez már a múlté. 100%-os erőbedobással tudok már edzeni, Készülünk gőzerővel a Veszprém elleni bajnoki döntőre.

– Vereség nélkül, egy döntetlennel zártuk az NB I-es alapszakaszt. Erőt ad ez a szezon utolsó két összecsapására a Veszprém ellen?
– Ez egy óriási dolog nekünk játékosoknak és a klubnak is, hogy veretlenül lehoztuk a huszonhat mérkőzést. Azonban ez a semmibe veszne, és senki nem emlékezne rá később, ha a bajnoki döntőt elveszítenénk, úgyhogy nem foglalkozunk ezzel, kizárólag a döntőre koncentrálunk, ahol a célunk a címvédés.

– Sikerült már kiheverni a Bajnokok Ligája-negyeddöntő utáni csalódottságot?
– Van még bennem csalódottság, természetesen mindenkinek fáj a búcsú, de az idényt egy gyönyörű piros ponttal zárhatjuk, ha aranyérem kerül a nyakunkba a bajnoki döntő végén.

– Az elmúlt hétvégén Szeged közelében vettetek részt csapatépítő programon. Hogy sikerült?
– Együtt töltöttünk egy szép, napos délutánt, nagyon jól sikerült. Sütögettünk, lábteniszeztünk, röplabdáztunk, kiváló hangulatban telt tényleg.

– Ezúttal ki bizonyult a csapat legjobbjának lábteniszben?
– Bodó Ricsi csapatának a tagjaként Pedróval mi nyertük meg a küzdelmeket, úgyhogy mondhatjuk, hogy mi, de a nagy csaták a röplabdapályán sem maradtak el, ott viszont mi nem mérettük meg magunkat.

Interjú: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.05.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR