Pénteken irány Cegléd!

Vissza
Pénteken irány Cegléd!

Csapatunk pénteken 18 órakor utolsó idegenbeli meccsét vívja Cegléden, a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszában.

25. meccsünk következik a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszában. Eddig 23-szor nyertünk, egyetlen döntetlenünk van, egyedüli csapatként veretlenek vagyunk. Eddig 47 pontot gyűjtöttünk, és biztosan az élen zárjuk az első kört, döntőt játszunk, méghozzá a Veszprém ellen.

Még két meccs vár ránk. Pénteken 18 órakor az utolsó idegenbeli fellépésünk következik. Cegléden szerepelünk, a Pest megyei együttes jelenleg a 14 csapatos bajnokságban a 12. helyen áll, a kiesés ellen harcol.

Decemberben hazai pályán magabiztosan, 39–23-ra nyertünk ellenük, így a pénteki meccsen is a magabiztos győzelem a célunk.

Stefán Sigurmannsson az idei szezonban megszerezheti 100. gólját az NB I-ben, izlandi szélsőnk eddig 97 gólt dobott. Az biztos, hogy Alen Blazevic továbbra sem játszhat, horvát játékosunk hátsérüléssel bajlódik.

A ceglédi bajnoki után jövő kedden a Csurgói KK ellen hazai pályán játszunk, ez lesz az alapszakasz utolsó meccse számunkra.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.05.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR