Sostaricséknál tojás készül Avának

Vissza
Sostaricséknál tojás készül Avának

Mindennap készülünk a Vardar elleni BL-negyeddöntőre, de ezen a hétvégén a húsvét is főszerepbe kerül. Ennek apropóján két szélsőnkkel, a friss apukákkal, Mario Sostariccsal és Stefán Sigurmannssonnal beszélgettünk.

– Milyen volt gyerekkorodban otthon a húsvét?

Mario Sostaric: – Felénk nagy hagyománya van a húsvétnak. Rendszerint templomba mentünk a húsvét előtti napon, hogy megáldják az ételt, amit készítettünk. Másnap már otthon ünnepeltünk a családdal, minél több értékes időt próbáltunk egymással tölteni.

Stefán Sigurmannsson: – A húsvét mindig egy szép időszak volt, mert együtt töltöttem a családommal. Elképesztően finom ételeket ettünk, és természetesen nálunk sem maradt el a csoki tojás.

– Most, miként ünnepelsz friss apukaként?

Mario Sostaric: – Teljesen normálisan ünneplünk most is, csinálunk finom ételeket, valamint készítünk néhány húsvéti tojást, hogy megmutassuk Avának.

Stefán Sigurmannsson: – Most leginkább a munkámra összpontosítok, sokat edzünk, hogy felkészüljünk a Vardar Szkopje ellen Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcra.

– Mennyit gondolsz már a Vardar elleni BL-meccsre?

Mario Sostaric: – Egyre többet gondolok erre a párharcra, mivel most teljesen erre a két meccsre összpontosít az egész csapat. A szezon két legfontosabb mérkőzése következik számunkra az észak-macedónok ellen. 150%-ot kell kiadni magunkból, de amennyiben jól játszunk, elérhetjük a célunkat, hogy bejussunk a kölni négyes döntőbe.

Stefán Sigurmannsson: – Ha kézilabdáról van szó, akkor mindenki csak erre tud gondolni tőlünk. Két fantasztikus összecsapás vár ránk, két nagyszerű csapat találkozik egymással. Kemény és nehéz meccsekre számítok, de megígérem, hogy mindent kiad magából a MOL-PICK SZEGED minden tagja, hogy elérjük a célunkat, és boldoggá tegyük a szurkolóinkat.

Interjú: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR