Szerdán irány Komló!

Vissza
Szerdán irány Komló!

Szerdán számunkra 18 órakor folytatódik a küzdelem a K&H férfi kézilabdaligában. Csapatunk a Komló otthonában szerepel.

Még négy meccsünk van hátra a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszából. Szerdán 18 órakor következik a 23. fellépésünk, méghozzá idegenben, a patinás Komló otthonában. Eddig 22 meccset megnyertünk, egyetlen döntetlenünk van, 43 ponttal veretlenül vezetjük a bajnokságot.

Ellenfelünk, a Sport36-Komló jelenleg a 9. helyen áll a tabellán, a Baranya megyei együttes 20 meccsen nyolcszor diadalmaskodott, egyszer döntetlent játszott, 11-szer pedig vereséget szenvedett.

Az őszi szegedi meccsen 21–14-es félidő után 39–29-re nyertünk.

Válogatotthét után játszunk, ami sohasem könnyű, hiszen kilenc játékosunk szerepelt különböző nemzeti csapatokban. Szerencsére mindannyian egészségesen zárták a meccseket, így senki sem sérült.

A húsvéti ünnepek is munkával telnek, már pénteken edzünk, és készülünk a komoly kihívásra, a Vardar Szkopje elleni VELUX EHF Bajnokok Ligája-negyeddöntőre.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR