Ancsin Gabi egészséges, játékra kész!

Vissza
Ancsin Gabi egészséges, játékra kész!

A szerdai, Tatabánya elleni bajnoki mérkőzésre hangol Juan Carlos Pastor legénysége. Csapatunk válogatott jobbátlövője, Ancsin Gábor is maximális erőbedobással végzi a tréningeket, nyoma sincs már térfájdalmainak.

- Aggódtunk, mikorra jön rendbe a sérülésed. Most azonban úgy látom, száz százalékos edzésmunkát végzel. Meggyógyult a térded?

- Magam is meglepődtem, milyen gyorsan javult a sérülésem. Még az edzések után jegelem a térdem, de már nem szúr, nem fáj. Szerencsére a vizesedés is elmúlt, így gyógytornára sem kell járnom.

- Ez jó hír, hiszen a következő hetek erőltetett menetében szükség van a góljaidra. Mit vársz a soron következő erőpróbától, a Tatabánya elleni meccstől?

- Hétfőn kezdtük meg a ráhangolódást a Tatabánya elleni találkozóra. A Mister filozófiájának egyik alappillére, hogy mindig a közvetlenül előttünk álló mérkőzésre koncentráljunk, és ez most sincs másként. Nagyon oda kell figyelnünk a Komárom megyeiekre, hiszen decemberben egy meglehetősen nyögve nyelős meccsen nyertünk náluk, 28-23-ra. Nem szabad lebecsülni őket, hiszen olyan játékosok erősítik csapatukat, mint Krivokapics Milorad vagy éppen Harsányi Geri. Katzirz Dávidról sem feledkezhetünk meg, aki okozhat kellemetlen perceket.

- Huszonhat meccs óta veretlen a Pick Szeged együttese. Hogy értékeled ezt a nem mindennapi sikerszériát?

- Nagyon jó érzés, de ugyanakkor felelősség is. A mester szisztémáját kell követnünk a folyatásban is, hiszen ennek eredménye a veretlenségi sorozat. Nem könnyű a feladatunk, már csak azért sem, mert riválisaink nagyon fenik ránk a fogukat. Örülnék a győzelmi sorozat folytatásának, mert az azt jelentené, hogy túljutunk a Magyar Kupában a Csurgón, és az EHF-kupában is győzelmet könyvelhetnénk el a Tatran Presov otthonában. Most azonban először hazai közönségünk előtt nyernünk kell a Tatabánya ellen.

- Szeberényi Klára - 

Közzétéve: 2014.02.18.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/01
Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Pénteken 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének az első meccsén a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos szurkolói információk.

2023
05/31
Bombac: Ezekért a meccsekért élek!

Élet-halál meccsre készül a Veszprém elleni bajnoki döntő első, pénteki felvonásán Dean Bombac, csapatunk irányítója. A szlovén játékossal az esélyekről, Juan Carlos Pastor vezetőedzőről, a szurkolókról és az immár rövid hajáról is beszélgettünk. Interjú.

AZ ÖSSZES HÍR