Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Vissza
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

Szombat délelőtt még Szegeden edzettünk. 10 órától egy másfél órás foglalkozást vezényelt Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítői, Marko Krivokapics és Nenad Damjanovics. Jó néhány taktikai elemet vettek át még a fiúk, az utolsó edzésen is gyakorolták a Plock elleni támadást és védekezést.

Közös ebéd, majd irány Budapest, a Liszt Ferenc reptér. 17.10-kor szállt fel a gépünk, majd 1 óra 20 perc után Varsóban landoltunk. Néhány játékosunknak késett a csomagja, így kicsit várnunk kellett, 21.20-kor érkeztünk meg a szállodába.

A hangulatra nem lehet panasz, az úton azért mentek rendesen a füzgék. Legtöbbször az örök mókamester Stefán Sigurmannssont találták meg a többiek, az izlandi szélsőt nem kellett félteni, mert egy-egy poénnal megvédte magát.

Vasárnap délelőtt közös séta, majd az utolsó videózás következik. Mindenki tisztában van a meccs jelentőségével, Pastor mester többször is hangsúlyozta, hogy hihetetlen fontos találkozó következik, egy olyan meccs, ami megalapozza a szegedi visszavágót.

Az Orlen Wisla Plock elleni meccsünket a Sport 1 élőben adja. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagram, Twitter) érdekességekkel jelentkezik a nap minden részében, így érdemes figyelni, követni bennünket.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.23.

TOVÁBBI HÍREK

2020
01/17
Túl egy teljes héten

Túl egy teljes hét felkészülésen az itthon lévő keret. Juan Carlos Pastor vezetőedző irányításával keményen készül a Csipetcsapat.

2020
01/16
Jegyinformációk a flensburgi BL-meccsre

Csapatunk február 19-én (szerda) a VELUX EHF Bajnokok Ligájában 19 órakor Németországban, a Flensburg otthonában lép pályára. Szurkolóink a meccsre Szegeden tudnak belépőt vásárolni.

AZ ÖSSZES HÍR