Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Vissza
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

Szombat délelőtt még Szegeden edzettünk. 10 órától egy másfél órás foglalkozást vezényelt Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítői, Marko Krivokapics és Nenad Damjanovics. Jó néhány taktikai elemet vettek át még a fiúk, az utolsó edzésen is gyakorolták a Plock elleni támadást és védekezést.

Közös ebéd, majd irány Budapest, a Liszt Ferenc reptér. 17.10-kor szállt fel a gépünk, majd 1 óra 20 perc után Varsóban landoltunk. Néhány játékosunknak késett a csomagja, így kicsit várnunk kellett, 21.20-kor érkeztünk meg a szállodába.

A hangulatra nem lehet panasz, az úton azért mentek rendesen a füzgék. Legtöbbször az örök mókamester Stefán Sigurmannssont találták meg a többiek, az izlandi szélsőt nem kellett félteni, mert egy-egy poénnal megvédte magát.

Vasárnap délelőtt közös séta, majd az utolsó videózás következik. Mindenki tisztában van a meccs jelentőségével, Pastor mester többször is hangsúlyozta, hogy hihetetlen fontos találkozó következik, egy olyan meccs, ami megalapozza a szegedi visszavágót.

Az Orlen Wisla Plock elleni meccsünket a Sport 1 élőben adja. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagram, Twitter) érdekességekkel jelentkezik a nap minden részében, így érdemes figyelni, követni bennünket.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.23.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR