Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Vissza
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

Szombat délelőtt még Szegeden edzettünk. 10 órától egy másfél órás foglalkozást vezényelt Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítői, Marko Krivokapics és Nenad Damjanovics. Jó néhány taktikai elemet vettek át még a fiúk, az utolsó edzésen is gyakorolták a Plock elleni támadást és védekezést.

Közös ebéd, majd irány Budapest, a Liszt Ferenc reptér. 17.10-kor szállt fel a gépünk, majd 1 óra 20 perc után Varsóban landoltunk. Néhány játékosunknak késett a csomagja, így kicsit várnunk kellett, 21.20-kor érkeztünk meg a szállodába.

A hangulatra nem lehet panasz, az úton azért mentek rendesen a füzgék. Legtöbbször az örök mókamester Stefán Sigurmannssont találták meg a többiek, az izlandi szélsőt nem kellett félteni, mert egy-egy poénnal megvédte magát.

Vasárnap délelőtt közös séta, majd az utolsó videózás következik. Mindenki tisztában van a meccs jelentőségével, Pastor mester többször is hangsúlyozta, hogy hihetetlen fontos találkozó következik, egy olyan meccs, ami megalapozza a szegedi visszavágót.

Az Orlen Wisla Plock elleni meccsünket a Sport 1 élőben adja. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagram, Twitter) érdekességekkel jelentkezik a nap minden részében, így érdemes figyelni, követni bennünket.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.23.

TOVÁBBI HÍREK

2019
04/24
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

2019
04/24
All-star csapat: hat szegedire lehet voksolni a BL-ben

Elindult a szavazás a VELUX EHF Bajnokok Ligája mobil applikációjában a szezon legjobbjaira. Tíz kategóriában összesen 50 főre, köztük hat szegedire lehet voksolni.

AZ ÖSSZES HÍR