BL-lázban Dean Bombaccsal (3. rész)

Vissza
BL-lázban Dean Bombaccsal (3. rész)

Csapatunk vasárnap 16 órakor a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában csatázik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. BL-lázban égünk, Dean Bombaccal beszélgettünk.

– Hogy van a kedvesed, Tjasa? A  gyerekek mennyire várják a kistesó érkezését?

– Köszönöm jól, de azért ebben az időszakban változó a hangulata. Vannak nehéz pillanatok, de ez a terhesség alatt teljesen elfogadott dolog. Mindenki nagyon boldog, és mindenki nagyon várja a kistesó érkezését. Emma sokat mesél mindenkinek erről az oviban. Otthon pedig sokszor érinti meg Tjasa pocakját, és beszél hozzá, és megkérdezi, hogy vagy? Nagyon édes, amikor ezt csinálja. Iker is sokat emlegeti, hogy hamarosan újabb testvére lesz, de ő még kicsi, így nem tudom, hogy valójában mennyire tudja azt, hogy valójában mi történik körülötte.

– Emma lányod mindig nagyon csinos a meccseinken. Mennyi ideig készül, hogy ilyen szép legyen?

– Hahaha! Nagyon várja a hazai meccseket, és nemcsak azért, mert szeret csinosan felöltözni, hanem miattam is. Mindig PICK-mezben jön, illetve csinos szoknyát vesz fel. Tjasa élvezi, hogy Emma szeret öltözködni. Nem kell sokat készülniük, szerencsére gyorsak, 5-10 perc alatt menetre készek.

– Jön a Plock párharc első felvonása, mit vársz? Meglephet valamivel bennünket a lengyel csapat?

– Ebben az időszakban már egyik csapat sem tudja meglepni a másikat. Egyben biztos vagyok, hogy a Plock nem feltett kézzel harcol majd ellenünk, mindent megtesznek azért, hogy legyőzzenek bennünket. Mi állunk elébe, már az első meccsen szeretnénk megmutatni, hogy jobb és erősebb csapat vagyunk.

– Miben kell nekünk előrelépnünk?

– A legfontosabb lesz a védekezésünk és az, hogy megbecsüljük a labdát, ne szórjuk el a játékszert. A védelemnek olyan szinten kell teljesítenie, mint ahogy a Veszprém ellen. Ha megismételjük ezt a produkciót, biztos vagyok abban, hogy nem lehet gondunk az első meccsen, és győzelemmel térünk haza Szegedre.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR