Apukák főszerepben

Vissza
Apukák főszerepben

Egyre népesebb a MOL-PICK SZEGED-család. Az elmúlt hónapokban négyen is friss apukák lettek a keretből. Mindannyian élvezik az édesapa szerepet.

Mirko Alilovic családja a közelmúltban igazán népessé vált. Horvát válogatott kapusunknak immár három fia van. A legkisebb, Anta még Zágrábban van az anyukájával, de hamarosan már a tesókkal él tovább Szegeden.

Balogh Zsolt kislánya, Liza január 25-én látta meg napvilágot. Jobbátlövőnk több nyilatkozatában is kiemelte, hogy teljesen megváltozott az élete, egészen másként látja a világot, csodás érzés hazatérnie, megpillatania a kislányát.

Bodó Richárd kisfia, Bence lassan három hetes. Csapatunk Bombázója sokszor sétált már vele a jó időben a Kárász utcán, Bánhidi Bence is belekóstolt, hogy milyen a kis Bencét babakocsival sétáltatni. Ricsi elárulta, hogy a gyermeke születése előtt jobban izgult, mint amikor a MOL-PICK SZEGED együttesében a bemutatkozott a BL-ben.

Az utolsó PICK-bébiként, Dmitrij Zsitnyikov kisfia érkezett. Orosz válogatott játékosunk immár kétgyermekes édesapa, kislánya mellett Jaroszlav is a Zsitnyikov férfiak csapatát erősíti.

Lassan egy külön szektort kellene létrehoznunk a játékosok családjának. Az említett játékosok mellett Maron Segónak egy lánya és két fia van, Jonas Källman két kisfia is rendszeresen ott játszik a meccsek után a pálya közepén. Dean Bombac lurkói, Emma és Iker is imádja a meccseinket, sőt, irányítónk a közelmúltban árulta el, hogy várják a harmadik kicsit párjával, Tjasával.

Joan Canellas kislánya kék fülhallgatóval izgulja végig a meccsünket, majd megy körbe édesapja kezében pacsizni a szurkolókkal. Mario Sostaric is rendszeresen kézbe veszi kislányát, míg Stefan Sigurmannsson tavaly nyáron született kisfia is egyre nagyobb. Nem beszélve Matej Gaberékről, akinek kislánya mellett az ikrek, a két fiú egyre akítvabb, és nagyobb.

Ilyen népes a mi MOL-PICK SZEGED-családunk, egy biztos, hogy kevés ilyen csapat van, ahol ennyi gyermek született egy év alatt.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.02.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR