Ellenfélmustra: az ukrán bajnok kilenc meccs óta veretlen

Vissza
Ellenfélmustra: az ukrán bajnok kilenc meccs óta veretlen

A kilenc mérkőzés óta veretlen ukrán bajnokot, a Motor Zaporizzsját fogadjuk a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjának 12. fordulójában holnap 17 órától az újszegedi sportcsarnokban.

Holnapi ellenfelünk, a Motor Zaporizzsja legutóbb december elsején szenvedett vereséget. Akkor a Bajnokok Ligája 10. fordulójában, utolsó 2018-as nemzetközi meccsén 27–25-ös vereséget szenvedett.

A hazai bajnokságban 15 mérkőzésen 15 győzelme van a Motornak, a tőlük több találkozót játszott és listavezető város rivális ZTR-t 26–22-re legyőzték.
Eddigi legnagyobb különbségű győzelmüket a szezonban a kilenc meccs óta tartó sorozatuk során aratták, a Politechnika Lviv ellen 53–11-re nyertek idegenben, míg az elmúlt héten a német bajnok Flensburgot múlták felül 28–26-ra.

A BL harmadik körében a MOL-PICK SZEGED 32–31-re győzött Zaporizzsjában, miután a félidőben már 19–13-ra vezettünk, de a második játékrész derekán felzárkózott az ukrán csapat. A két pont megszerzése Marin Sego utolsó pillanatban bemutatott bravúrját követően vált biztossá.

A holnap 17 órakor kezdődő MOL-PICK SZEGED – Motor Zaporizzsja összecsapást a Sport1 Tv élőben közvetíti, a delmagyar.hu élő szöveges percről percre tudósítással jelentkezik a helyszínről, ahogyan a Rádió88 is beszámol majd a sportcsarnokból a meccs alakulásáról. Csapatunk közösségi oldalait friss fényképekért, videókért és részeredményekért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: www.handball.motorsich.com

Közzétéve: 2019.02.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR