Ellenfélmustra: ma 17 órától a Mezőkövesdet fogadjuk

Vissza
Ellenfélmustra: ma 17 órától a Mezőkövesdet fogadjuk

A Magyar Kupa négyes döntőjébe kerüléséért ma 17 órakor a Mezőkövesdet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A továbbjutás egy meccsen dől el.

Valóságos mérkőzésdömpingje volt januárban a Mezőkövesdnek, mivel Buday Dániel vezetőedző csapata a Liga Kupa csoportkörében mind a hat találkozóját az esztendő első hónapjában játszotta le.

Hat meccséből négyet megnyert a Kövesd, azonban a DVTK-Egertől mindkétszer kikapott, így a körbeveréseknek köszönhetően csak a harmadik helyen végeztek. Első pozícióban zárt az egrieket kétszer legyőző HE-DO B. Braun Gyöngyös, míg az utolsó a pont nélküli Szigetszentmiklósi KSK lett.

A bajnokságban is túl van már a Mezőkövesd két összecsapáson. A 11. helyen álló Cegléd otthonában 20–20-as döntetlen játszottak, míg otthon a negyedik Csurgótól 36–21-es vereséget szenvedtek.

A MOL-PICK SZEGED – Mezőkövesdi KC mérkőzésről a delmagyar.hu élő szöveges percről percre tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményekért, friss fényképekért és videókért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.02.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR