Méltósággal emlékezünk Marian Cozmára

Vissza
Méltósággal emlékezünk Marian Cozmára

Tíz éve, tragikus körülmények között hunyt el Marian Cozma, a Veszprém kézilabdása. Mi, a Szeged-tábor méltósággal emlékezik a játékosra.

Szinte hihetetlen! Tíz éve nincs közöttünk Marian Cozma, nagy riválisunk, a Veszprém volt klasszisa. Nagyszerű sportember volt, akit Szegeden is kedveltek, szerettek. Ellenfél volt, olyan sportember, akinek a tudását mindenki elismerte. Nemcsak a magassága, hanem a játéka miatt is felnéztünk rá. Igazi harcos volt a pályán, mindig volt egy mosoly az arcán, talán ezért is kapott mindenhol nagy tapsot. Kedves embernek ismerte meg mindenki.
 
Elvesztése miatt a fájdalmunk nem múlt el. Sokszor gondolunk rá, jut eszünkbe jellegzetes mozdulata, ahogyan a hatos környékén elhelyezkedett, várta a passzt, majd befordult, és bizony gólt lőtt. Bárcsak sokáig tehette volna, az élet viszont kegyetlen volt hozzá. Nem hagyta, hogy kiteljesedjen.
 
Sírtunk mi is. Több száz szegedi rótta le kegyeletét, amikor megállt a koporsója a szentélyünk, az újszegedi sportcsarnok előtt. Sírunk most is, mert fájó az, hogy tíz éve már nincs közöttünk.

Mi, a csapatunk ma úgy kezdi az edzést, hogy összekapaszkodik, és Marian Cozmára emlékezik. Szombaton, Celjébe tartva pedig dr. Szűcs Ernő Péter elnök és Juhász Levente cégvezető koszorút helyez el Marian Cozma veszprémi szobránál.

Méltósággal gondolunk rá! Sohasem feledünk Madár!

 

 

Közzétéve: 2019.02.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
08/21
Útinapló: döntőre fel Strasbourgban (frissítve)

Vasárnap 17 órakor a döntőben csatázunk Strasbourgban, az Euro Tounoi nemzetközi férfi kézilabdatornán. Ellenfelünk a szintén BL-résztvevő francia Montpellier lesz.

2019
08/24
Döntőt játszunk Strasbourgban

Bejutottunk a strasbourgi nemzetközi férfi kézilabdatorna döntőjében, miután az utolsó csoportmeccsen remek játékkal 40-25-re vertük a francia Nantes csapatát. Vasárnap 17 órakor a Montpellier ellen csatázunk az elsőségért.

AZ ÖSSZES HÍR