Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

Vissza
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

Apáról fiúra! - ismerős a mondás. Ez különösen igaz ránk, a MOl-PICK SZEGED csapatára. Az elmúlt héten a Bitola elleni edzőmeccsen bemutatkozott a felnőttcsapatban legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke, Brunó. A májusban 18. születésnapját ünneplő tehetséges játékos már az első félidőben szerepet kapott Juan Carlos Pastor vezetőedzőtől. Az utánpótlás-válogatott Brunó a balszélre szállhatott be.
 
- Persze, hogy izgultam, valahol ez természetes is. De rengeteg segítséget kaptam a társaktól, a nagycsapat tagjaitól. Egyfolytában biztattak, tanácsokkal láttak el. De ez így van az edzéseken is, sokat segít mindenki, nagyon rendesek velünk fiatalokkal. Nekem különösen szerencsém van, a délszláv játékosokkal is remekül tudok kommunikálni. Jó érzés tőlük tanácsot kapni.
 
Nagy taps köszöntötte, amikor elhangzott, hogy Bajusz Sándor gyermeke, Bajusz Brunó először játszik a felnőttek között.
 
- Nagy büszkeséggel töltött el, hogy megvalósulhatott egy álmom, pályára léphessek kék mezben, szerepet kapjak abban a csapatban, ahol édesapám is játszott. Ő is nagyon boldog volt, a meccs után egyből beszéltünk, gratulált nekem a bemutatkozáshoz. Édesanyám a lelátóról izgult értem. Ő az én háttérmunkásom, mert otthon mindent megtesz értem, hogy csak a tanulásra és a kézilabdára keljen koncentrálnom. Ez a játék hatalmas motivációt adott nekem, további lendületet ad a munkához, mert célom, hogy minél többször játszhassak a MOL-PICK SZEGED-ben.
 
Érdekesség, hogy a jelenlegi keretben immár két olyan játékosunk is található, akinek az édesapja minket erősített. A kapus Nagy Martin apukája Nagy Zoltán remekelt egykor a kapuban, csakúgy, mint gyermeke, és immár múlt hét óta Bajusz Brunó követte Bajusz Sándort, immár ő is tudja, hogy milyen érzés a patinás újszegedi sportcsarnok küzdőterén a kékek között játszani.
 
Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.01.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR