Becsületbeli ügy - két edzés csütörtökön

Vissza
Becsületbeli ügy - két edzés csütörtökön

Csapatunk csütörtök délelőtt 11 órakor érkezett meg az újszegedi sportcsarnok elé. Juan Carlos Pastor vezetőedző egy átmozgatótréninget vezényelt. A VELUX EHF Bajnokok Ligája-selejtezőjének első meccsén 26-16-os vereséget szenvedtünk a macedón Metalurg Sz

A délelőtti tréning után délután meccselemzés szerepelt a programban. A Metalurg elleni találkozó szerepelt a terítéken. A játékosoknak otthon jegyzetelniük kellett, majd közösen vitatták meg a hibákat. Pénteken két foglalkozás szerepel a programban. Szerencsére sem Parrondo, sem Vranjes sérülése nem súlyos, mindketten tudtak edzeni.

A Metalurg pénteken érkezik Szegedre, Lino Cervar gárdája busszal teszi meg a több mint 600 kilométeres utat.

Útban Szegedre beszélgettünk mesterünkkel, Juan Carlos Pastorral:

- Rájött már, hogy mi lehetett a gond?
- Ugyanaz a véleményem, mint a meccs után, az első félidőben kontrollálni tudtuk a Szkopje játékát, a második játékrész elején esélyünk volt arra, hogy közelebb kerüljünk, de nem éltünk vele. Utána pedig hihetetlen mennyiségű hibát vétettünk.

- Rengeteg technikai hibát vétett a Pick Szeged. Miért?
- Ha hattal vezetünk, akkor nem csinálunk ennyi hibát, most viszont fordított volt a helyzet. Sok időbe telik biztos, hogy megismerjük egymást. Türelem kell egymás felé, csak így léphetünk előre. Ezt mindig hangsúlyoztam és kértem is. Egy nagyon fontos: a játékosok is hasonlóan gondolkodjanak, van egy filozófiám, amit szeretnék itt Szegeden is megvalósítani. Ehhez viszont idő kell. Nem lehet néhány hét alatt mindent átformálni. Súlyos vereséggel kezdtünk, erre nincs mentség, de hiszem azt, hogy a remek szegedi közönségnek még sok örömet szerzünk a csapattal.

Közzétéve: 2013.09.02.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/02
Megnyertük a döntő első meccsét

Parádés hangulatban, magabiztos, 31-25-ös győzelmet arattunk a Telekom Veszprém ellen a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzésén. Folytatás hétfőn 18.30-kor idegenben.

2023
06/01
Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Pénteken 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének az első meccsén a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR